... všetko o BMW ...
eddieee napísal:preto sa vas pytam na bmwklube lebo chcem bmw a nie nejaku trapnu thaliuci myslite ze bmw neni vhodne na taxi?
Drac1k napísal:Ale tak chalani! on sa nechce vozit cely den v nejakej sracke ale v pohodlnom a stylovom BMW! Aj podla mna je e46 nay bmw (hned po 30 a 92![]()
) tak ho nechajte
![]()
...musis si zvolit uz len motorizaciu... vela stastia
M3 lover napísal:
pozri....je X aut ktore su na taxikarcenie lepsie ako mala e46 do ktorej ked zoberie dvojmetroveho cloveka tak si bude drbat hlavu o strop..... preteba su ale asi vsetky ostatne auta sracky a e46 najpohodlnejsie a najstylovejsie auto sveta![]()
ja osobne keby idem taxikarcit tak rozmyslam nad niecm prestrannym, do coho sa dobre nastupuje aj vystupuje, co ma co najvacsi pocet sedaciek, slusny batozinovy priestor, lahodnu spotrebu, lacny servis a ND a pod.....
a do toho vsetkeho mi e46 niejako nespada...![]()
toho 50rocneho pana alebo 38rocnu napudrovanu pani isto nebude zaujimat ci ma moje auto 140 alebo 90 koni, alebo ci ma v znaku vrtulku a v zadu napis M....
ja osobne nieco typu Alhambra, Sharan pripadne teda niejaky starsi MB C, E alebo niejaku starsiu 5 z Mnichova......len nie silou mocou e46
KONNI napísal:volba auta je snad na nom ak sa nemylim nie? chce poradit s danymi kuskami tak nerozumiem preco sem davas taketo hluposti ...kebyze na zaciatku napise ,ze ci je vhodny saran na taxi tak ho zjebete ,ze toto tu je bmwklub ...ked chce e46 tak nech ju ma a kludne si kup aj coupe
M3 lover napísal:
pozri....je X aut ktore su na taxikarcenie lepsie ako mala e46 do ktorej ked zoberie dvojmetroveho cloveka tak si bude drbat hlavu o strop..... preteba su ale asi vsetky ostatne auta sracky a e46 najpohodlnejsie a najstylovejsie auto sveta![]()
ja osobne keby idem taxikarcit tak rozmyslam nad niecm prestrannym, do coho sa dobre nastupuje aj vystupuje, co ma co najvacsi pocet sedaciek, slusny batozinovy priestor, lahodnu spotrebu, lacny servis a ND a pod.....
a do toho vsetkeho mi e46 niejako nespada...![]()
toho 50rocneho pana alebo 38rocnu napudrovanu pani isto nebude zaujimat ci ma moje auto 140 alebo 90 koni, alebo ci ma v znaku vrtulku a v zadu napis M....
ja osobne nieco typu Alhambra, Sharan pripadne teda niejaky starsi MB C, E alebo niejaku starsiu 5 z Mnichova......len nie silou mocou e46