... všetko o BMW ...
bundy napísal:PS: Zaujali ma nasledovne inzeraty:
http://bmw-rada-3.kupimauto.sk/318-d-id1582826.html (trochu ma znepokojilo ze to nema TP - viete mi vysvetlilt nejaky dovod, preco tomu tak je; zeby to bol dovod, ze cena je tak nizka?)
pepo286 napísal:nechcem byt OT .. ale nevyhovovalo by ti na, ako pises "Pravidelne pracovne cesty do DE, CH" nieco vetsie ?
napr E60 530d sa da celkom pekna kupit pod 15000 .. a to je na dlhe cesty to prave..
ale aby som sa vratil naspet k teme .. ak potrebujes auto na zopar rokov dopredu .. a chces cim menej servisovania .. a vetsiu pravdepodobnost ze ta niekde 'nenecha' ... tak zainvestuj asi do E90 ..
MuadDeeb napísal:Toto sa zda, ze je dovoz z BE. A zaroven su dokladovane kontroly v servise (ale co sa dnes neda vytlacit, ze?)Ja osobne preferujem auta z dovozu a tie co som doviezol (mozno stastie) vyzeraju na stav a roky trocha inak ako tie v SR.
MuadDeeb napísal:Ja budem spokojny s pohodlnym feelingomBtw.: Na zahranicnych forach sa zaoberali porovnaniami E36, E46 a E90 a verdikt bol taky, ze cim novsi model, tym menej kontaktu s vozovkou, tie auta su cim dalej tym viac pre pohodlie, nie pre feeling.
pepo286 napísal:Pravdu povediac, moc som nerozmyslal nad 5. radou. Zdalo sa mi, ze tie ceny su uz nad moj planovany rozpocet.nechcem byt OT .. ale nevyhovovalo by ti na, ako pises "Pravidelne pracovne cesty do DE, CH" nieco vetsie ?
l_Kubko_l napísal:no, obe e90, ktore si tu hodil, su dost lacne, a myslim, ze aj najlacnejsie z e90, ktore sa momentalne predavaju (aspon na autobazar.eu, kde sa predava vacsina slovenskych jazdenych aut), tak uz aj sam musis vediet, ze stav urcite nebude najlepsi... k tomu si zober aj fakt, ze obe predavaju nejake spolocnosti, ktore kseftuju s autami, takze urcite okolo 1000E si este prihodili k povodnej cene auta, tak si zvaz, ci si ochotny ich sponzorovat...
preto by som ti radil, ak chces kavalitnu e90, tak si urcite priplat, alebo kup e46...
BMino napísal:preco by kazde lacnejsie auto na SK malo byt vrak?
l_Kubko_l napísal:
ja som nikde nenapisal ze tie auta su vraky...![]()
ale tak vacsinou to je tak, ze stav zodpoveda cene... jasne, ze niekedy chce niekto predat auto rychlo, tak ide aj pod cenu... ale ked sa na to pozries z takeho pohladu, ze tie 2 su na autobazar.eu z e90 najlacnejsie, a to este aj predavaju kseftarske spolocnosti, ktore si tam jebnu peknu prirazku, tak sa mu urcite viacej oplati poobzerat po inych...