... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

obchodna sekcia
 
Adinator
Autor témy
Príspevky: 16
Registrovaný: 13.1.2010
Auto: E60 530dA
Kraj: Bratislavský
Bydlisko: Bratislava

BMW 3 e90 po face nove sedacky plus volant.

Štvrtok, 30. Septembra 2010, 07:18

Nazdar,
Potreboval by som taku radu je BMW3 2008 6x airbag, su v nej klasike latkove sedadla vyhrievane a ten nepekny velky klasik volant. Je moznost kupit komplet kozene sportove sedacky z e90 po totalke a tak isto sportovy kozeny volant.
Teraz by som potreboval vediet, volant asi nebude problem vymenit, tam by malo vsetko sediet, alebo nie?
A druha vec tie sadacky tam budu sediet? Tiez su vyhrievane, ale aj tie povodne tak to by nemal byt problem zapojit nie? a druha vec tieto kozene sedacky maju aj airbag v sebe, auto malo original vo vybave 6x airbag, pojdu tieto dva co su v sedackach naviac zapojit, alebo budu musiet ostat neaktivne?

Dik za radu.
 
RudyJames
Príspevky: 728
Registrovaný: 31.7.2009
Auto: Subaru WRX STi
Kraj: Bratislavský
Bydlisko: Nottingham / Bratislava / Wien

Re: BMW 3 e90 po face nove sedacky plus volant.

Sobota, 2. Októbra 2010, 00:05

Napisem to sem, mozno niekto bude vediet poradit... Mal by som zaujem o to vyhrievanie, slo by to prehodit (ci s kostrou sedacky alebo ako), tiez mam latkove sedacky (potah by som si nechal, su prakticky nove)... Co som zatial cital, dorabanie je drahe, no keby som mal vyhrevne telesa sedaciek a kable, slo by uz len o pracu, si sa mylim? Zobral by som od autora temy aj s kablami, co k tomu treba, pripadne z tej buracky, ak si chce nechat on svoju zastavbu
Odpoved od niekoho, kto sa vyzna, poprosim do PM, nech to tu nekazime autorovi... Dakujem
Subaru WRX STi
 
Adinator
Autor témy
Príspevky: 16
Registrovaný: 13.1.2010
Auto: E60 530dA
Kraj: Bratislavský
Bydlisko: Bratislava

Re: BMW 3 e90 po face nove sedacky plus volant.

Sobota, 2. Októbra 2010, 09:18

Ja som bol v BMW a povedali ze neni problem prehodit ani jedno ani druhe, kedze boli oboje vyhrievane neni problem zapijit, ze jedine co vidia problem je v tych airbagoch naviac, ze bud ich necham neaktivne, alebo tam bude pravde podobne na novo bude treba natiahnut kable, ale este nevedel ako je to ohladne cidiel na airbag ze ci aj tie, ze to bude asi dost drahe ze lepsie riesenie je nechat ich naktivne. Ze musi to preverit a ozve sa mi. Ratam, ze to iste co je ohladne airbagov budes mat aj na to vyhravanie plus dalsi problem mas ze ovladanie vyhrievania mas na palubovke, to by trebalo az tam tahat a plus ten panel novy ako tam ho nemas. Tie sedacky co su original si chcem nechat, oni vyzeraju uplne ak nove a tiez raz ked to bude edavat clovek sa ma bude pytat ze preco som to menil a bude v om hladat hacik tak preto si ich necham a dam ich k tomua bud si tam nech sportove kozene, alebo to da do povodneho stavu a tak isto volant. Hovorim inak vo svojom mene, ale ide o kolegu, povodne som to chcel kupit ja, len ja som nemal moznost tych sedaciek teda ani on, to prislo nahodou. Inak ak mas zaujem o sedacky, nedavno som bol v mnichove a bazaroch mali aj komplet sedacky na dost aut, ratam tiez z totaliek, od takych co vyzerali ako nove az do opotrebovanych. ceny od 100, na e90 tam mal za 500 len boli skoro ako biele, ale ani jediny problem na nich. Treba sa na ne pytat, necakach ze ich tam ma, v lepsom pripade ta posle niekam dookolia ti o nich nieco a povie a pojdes pozriet vacsinou servisu popripade do dalsieho bazaru, alebo do 15min ma foto a pozres to u neho v PC, ale mne osobne ich ukazal cez mms a keby som mal zaujem neviem ci ich necha doviezt, alebo ma pre ne posle, to uz ako sa dohodnes.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných