... všetko o BMW ...
PeqpeK napísal:inak zakaznik predava rovnaku ale novsiu, auto sa nachadza v BA ak by bol zaujem...
///majak napísal:A preco by mal za tebou niekto choditNad tou jednotkou z inzerátu v Bardejove som uvažoval aj ja. Aj som volal tuna chlapcom do AutoXperts, že by som si ich vzal na preskúmanie, ale Bardejov je fakt že bokom... A ináč týpko - predajca je zhovorčivý, ale v celku neochotný prísť s autom čo i len do Prešova pre úsporu času. Auto je z Talianska. Hrdza vraj nie je, ale pri tom na fotke je výfuk hrdzavý... Nakoniec som si to rozmyslel, a hľadáme pre priateľku dačo inšuo.
///majak napísal:Ja som tiež kupoval e38 V8 LPG z vedomým že za studena štrajkuje motor . A vôbec nebanujem do dnešného dna pretože všetko som si dal na poriadok a teraz motor štartuje za studená tak ako má a to som z autom nebol ani v jednom servise ,je pravda že kým som odstránil problém trvalo mi to 2 roky .Teraz mám už kľud a môžem sa venovať iným nedostatkom .Pozrite, zrovna teraz som napríklad volal za jednu 5ku v Nitre, a týpko mi povedal, že vie prísť aj za mnou do Bratislavy, alebo dakam na pol cestu. Vraj s tým nemá problém. Otázka teraz vyvstáva, či je taký ochotný, lebo nechce, aby som si auto prezeral za studena, alebo je proste iba skutočne ochotný (lebo sa napríklad rád vozí), keďže vraj nemá problém ani s hĺbkovým overovaním stavu, či už na nejakom zdviháku, či s nejakým Xpertom, ktorý to bude dve hodiny skúmať... + dohoda na cene. Možno je to šmelinár, ale skôr to vyzerá seriózne.
e38flight napísal:Ja už ináč tiež začínam riešiť benzín + plyn, lebo trocha uvažujem nad tou našou úžasnou EÚ a super normami... Čo je výhoda pri EK, je nevýhoda pri vstupe do miest. A kto má, sakra, vedieť, kedy sa to ešte zhorší... To aby som mal naftu už len Euro 4+, a benzín tiež tak nejak...Ja som tiež kupoval e38 V8 LPG z vedomým že za studena štrajkuje motor . A vôbec nebanujem do dnešného dna pretože všetko som si dal na poriadok a teraz motor štartuje za studená tak ako má a to som z autom nebol ani v jednom servise ,je pravda že kým som odstránil problém trvalo mi to 2 roky .Teraz mám už kľud a môžem sa venovať iným nedostatkom .
PeqpeK napísal:Nakoniec by sme to teda asi išli len obzerať, a nie kupovať, nakoľko si to rozmyslela, že chce niečo väčšie...inak zakaznik predava rovnaku ale novsiu, auto sa nachadza v BA ak by bol zaujem...
pablohablo napísal:robit si z predavajucich showroom neni uplne ok.