... všetko o BMW ...
airbone napísal:Stačilo by mi len pre šoféra , mne vadí iba že sa šmýka na pedál . Inak je funkčný . Teda mám ísť do najbližšieho BMW servisu a objednať tam len šoférov koberček áno ?Kupis to normalne v autorizovanom servise, prides, objednas a do 2-3 dni to tam budes mat. Existuje niekolko farieb samozrejme, podla farby vnutorneho calunenia/interieru myslim ze 4.
Tu su cisla dielov za celu sadu:
anthrazit 51477290020
anthrazit/oyster 51477306514
tabak 51477290023
beige 51477290020
Cena je cca 140eur za celu sadu.
Resp. mozes skusit aj cez tuto stranku, objednat podla cisla dielu:
https://autotechnik.sk
Ak nevies aku farbu potrebujes, posli mi VIN.
Objednat sa da len cela sada, pripadne samostatne len pre miesto vodica (ostatne sa samostatne nedaju objednat).
Kriss napísal:Stačilo by mi len pre šoféra , mne vadí iba že sa šmýka na pedál . Inak je funkčný . Teda mám ísť do najbližšieho BMW servisu a objednať tam len šoférov koberček áno ?
pablohablo napísal:na amazon.de zvyknu predavat OEM, ale asi fakt najlepsie kvalita co mozes kupit je priamo od BMW autorizaku aspon vodicov koberec, tie nahrady su po roku na vyhadzov, predrate od paty, vyslapane, atd.
pablohablo napísal:no tak som to zle pochopil, sorracno sak pisem, normal original/genuine/OEM zvyknu predavat aj na amazone (nie priamo amazon) ale tam je vzdy riziko ze niekto tam pusta fejky, preto som dodal ze najlepsie ist do autorizaku osobne.
mal by si vymenit aj tie suche zipsy v podlahe, k originalu ich dostanes (aspon par rokov dozadu to tak bolo), ked sa zosuchuje k pedalom je to nebezpecne, rozne nahrady nemavaju plne kruhy sucheho zipsu na sebe alebo len pasy nasite, alebo su na zlom mieste.