... všetko o BMW ...
bratcha0 napísal:Je to 1,8 tdci 92kW. Inak ta cena rozvodov by ma zaujimala, ked som sa na to pytal vo Forde na Tuhovskej, tak mi povedali, ze vymena oleja, filtrov a rozvodov cca 1500 eur...To sa mi zdalo celkom vtipne, mna to vyslo v neautorizovanom servise ovela menej...Inac, Mondeo si uzivam, po 17 rocnej oktavke ( 1,6 benzin 74kW) , je to poriadny rozdiel...Povodne som chcel znova Octaviu , ale ked som si sadol do Mondea tak som vedel, ze uz ine nechcem...Teda v ramci moznosti, samozrejme...Ten motor je statisticky najmenej poruchovy, tak dufam, ze moj nebude vynimka...
banned napísal:Sorry, ale to si dobry kokot, kazdy vie, ze sa na tychto autach kurvia budiky, oprava 100eur, ziadne skraty a podobne :)
ivik3333 napísal:Toto ma zabiloJa som zase kúpil Ford focus 2009 rozsvietila sa mi kontrolka raz a zhasol motor potom som ho odniesol do servisu tam zistili že tam boli poškodené káble a v poistnej skrinke to bolo prepojené tak aby mi neukazovalo že trysky a čerpadlo majú konečnú....