... všetko o BMW ...
dodoIPD napísal:Ak nechces aby to vela stalo ,tak jednoznacne M52B28 , cize 2.8cka z e36/e39/e38 . 193ps a 280nM je najlepsi kompromis . 3.5 ka je stara , ma sice 211 koni a 303nM ale to uz nieje taky rozdiel, dalsia vec ze drviva vacsina 2.8ciek ma viac koni ako uvadzaju v papieroch ,vacsinou okolo 200 .
cretino napísal:kolko do toho chces investovat
dracik.bmw napísal:Skus do tvojho motora drbnut turbo a a mas vystarane...Je to 4valec cize lahky motor a blok je velmi silny...Pouzival sa v prvych formulach BMW....Alebo ked tak tam daj 318IS z E36...A mas to lacne...Odlahci to do posledneho plechu a mas dalsie kone..Daj samy laminat a je...
bavorak30 napísal:500 eur
dracik.bmw napísal:Skus do tvojho motora drbnut turbo a a mas vystarane...Je to 4valec cize lahky motor a blok je velmi silny...Pouzival sa v prvych formulach BMW....Alebo ked tak tam daj 318IS z E36...A mas to lacne...Odlahci to do posledneho plechu a mas dalsie kone..Daj samy laminat a je...
BMino napísal:
![]()
za to ledva kupis slusny podvozok, nie to este zgeneralkovat napravy
bavorak30 napísal:No videl som ceny. Pojde to riadne do penazi, co som pozeral tak iba za motor M52 je za 500 eur.