... všetko o BMW ...
chefino napísal:
Prečo, nie si spokojný?
Ja som tiež rozmýšľal nad 540i, ale trochu sa bojím tej spotreby... predsalen sa tam vraj nedá spraviť reálna (nie BC) pod 11...
Bazy napísal:....A ked som isiel z PP do PD co je cca 160 km tak som mal spotrebu 9litrov a nesiel som kludne
chefino napísal:Podľa palubáku alebo podľa tankovania? :-) Lebo podľa BC ukazuje vždy menej, mne o 0,7 litra, vždy.
Patricius napísal:No akože jasné...540- to je troška o inom. Ja však musím ostať krapet pri zemi, ako trebárs písal chefino.
Preto prichádza do úvahy skôr obsah do 3litrov, či?
Bazy napísal:
Ked chces do litrov tak urcite 530i.Novsi motor a ideto tiez super!
matyson napísal:Mal som uz dve 328iA e36 super motor 100%spokojnost,ale e39 je troska ina lodka,tam ja osobne volba min.3i,nenasiel som nic SLUSNE tak som najstastnejsi majitel e39 4,4iA.Spotreba,nepracujem ako taxikar tak neriesim.ZP.199eu.rok.
chefino napísal:
Tak povedz nejaké dojmy, qua, 4,4iA ma lááákaSpotrebu aj keď neriešiš, tak akú robíš? A ako sedí v zákrutách (predsalen je to už ťažšie auto..)
matyson napísal:....ZP.199eu.rok.
chefino napísal:Ešte mi poraď, kde zoženiem takú dobrú poistku plz, lebo pod 6500 mi na 3.0i nechcú dať...
PavelKedro napísal:cafte., nikde som tu nevidel reakciu na motorizacia 525i v E39 ??
PavelKedro napísal:no ja to auto mám! lenivé ? myslím že ani nie. Je to taký kompromis a auto ide pomerne slušne! ani spotreba tam nieje tak hrozná v kľude sa to živiť aj keď viac jazdíš !