... všetko o BMW ...
Peet napísal:je mi jasne, ze pri dobrej starostlivosti o auticko, to maitel citi ze mu to auto odplaca... ale taky kusok sa nenajde tak lahko
Peet napísal:neuraz sa ale je to podla mna dobra blbost. moje E34 zere 12 - 13 litrov. A E 36 tych 6 - 7. Co je dost velky rozdiel. Je jasne ze som platil poisku, prihlasenie a kopu penazi do opravy. Ale nema vyznam aby som platil za benzin take prachy a skoro vobec sa nevozil. Jednoducho chcem nieco co malo zere. A to 525i nesplna. To je vsetko. Chcel som len poradit kto ma ake skusenosti so svojim E36
patres napísal:
V prvom rade sa netreba unahlit, treba hladat aj dlhsie a hlavne treba kontaktovat ludi ktory mozu o tom aute vediet viac ale pritom vies ze ta netahaju za nos a nestavaju ruzove zamky.
Pri trocha namahy urcite sa najdu obdobne kusky.
chefino napísal:
Hehe, toľko mi ledva žerie 540iAsi máš ťažkú nohu, prípadne si pozri niečo o ekojazde
chefino napísal:
Hehe, toľko mi ledva žerie 540iAsi máš ťažkú nohu, prípadne si pozri niečo o ekojazde
Peet napísal:Fuuuu ale tie tvoje E39 su naozaj pekne :) klobuk dole...
chefino napísal:
Díky,
jedna (530i) je už fuč ale je v dobrých rukách![]()
K tej ekojazde, resp. ani nemusí byť úplne eko, len som chcel povedať, že s E34 525i sa musí dať jazdiť za oveľa menej. Možno máš niečo s motorom, váhou vzduchu, atp.
Pozri sem, to sú väčšinou autá z Nemecka, kde im dajú aj nažrať na ich dialniciach a spotreba medzi 9-10 v priemere.
http://www.spritmonitor.de/en/overview/6-BMW/38-5er.html?fueltype=2&vehicletype=1&exactmodel=e34%20525i&esearch=1
patres napísal:
Peet napísal:hm, neviem. aj mne sa to zda ze vela zere... ale motor je komplet po generalke... tak neviem
Milosss napísal:Za to ze je po generalke neznamena ze je vymenen vsetko. Moja 525i M50, ty mas asi M20 tipujem, zrala pri kupe no dobrych 12l, bezne jazdy som pod 12l nevedel spravit s kludnou nohou, vymenila sa podla diagnsotiky vaha vzduchu a lambda a ejha na rovnake jazdy s kludnou nohou jazdim za 8-8,5l Zober si Kupis TDS-u nech jazdis aj za 5,5l ams rozdiel 3l stale, plus minus autobus, ale navyse opravy, poistka, vsetko dvojnasobne ale spotreba dvojnasobna nebude. Najazdis na TDSe aspon tych 30tis rocne? Ja bych si teda skor dal do poriadku 525i, aj M20ka vie jazdit hospodarne pri normalnej jazde, ked chces jazdit naplno tam necakaj super spotrebu ani u TDS. Skor by som predal 5ku a kupil 325tds ked uz.