... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Avenger
Auto: E46 320i 110kw
Kraj: Žilinský

Re: 735i KUPA BMW 735i

Piatok, 21. Septembra 2012, 18:24

voMacK napísal:
obecne mam o E65 takyto nazor - ludia to auto strasne podcenuju...chcu kvalitne vozenie za par supiek. Myslia si, ze ked kupia sedmu za par korun [8tis eur je par korun vzhladom na povod. cenu auta], tak sa budu vozit jak pani a kde tu opravia nieco za supu jak na octavke a hura hybaj ho sa dalej vozit v luxuse, jak Ritmaus :)
pruser je v tom, ze to auto stalo od nova od 70tis eur[730d v zaklade] az po 200tis [760Li nasrana vybavou az po strechu] a podla toho aj vyzeraju tie naklady na servis...
jednododucho kupit si taketo auto za 10 tisic..ano preco nie. Ak mam nadstandardny, resp vysoky prijem a tak....ale ak si tych 10tis naskrabal horko tazko, ci nedaj boze si musel na to aby si naskrabal takuto sumu si aj nieco pozicat - tak odporucam dat od E65 ruky prec...chytis blby kus [to sa moze lahko stat pri takom starom aute, co ma davno za sebou najlepsie roky] a vykrvacas z toho..alebo budes na tom jazdit, ako na srote, kym to auto uplne nezabijes...

Ja by som siel tiez radsej do 36-tky a v m-package jedine :mrgreen:
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

radoholo79
Autor témy
Auto: BMW116i
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 21. Septembra 2012, 18:28

peniaze mam ale fakt by som nerad krvacal do auta!ja este som len v teorii uvah sice uz peniaze mam stale zistujem ci sa dam do toh a kupim 7!ja som zrucny viem si opravit takmer vsetko!mam teraz a6 sice starsiu ale uz som vrazil aj do nej kopec prachov,a to som si vsetko robil sam!hold isiel som kuknut jednu sedmu a este aj previezt a poviem vam bol to zazitok!a zevraj kto ma audi ine uz chciet nebude! :D preto sa pytam na zavady aby som sa rozhodol!

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 21. Septembra 2012, 18:33

no...sam...na E65 si opravis sam take zakladne bezne veci...ale elektrika je kapitola sama o sebe..
samozrejme priznavam - nikdy som taketo auto nemal [ani by som nechcel :) ]; ale mam co to prelustrovane po nete, ked som kupoval svoje tri predchadzajuce BMW [E91, E60, F10] no a z toho co som pochytil mi vyslo to, co som ti napisal vyssie :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Avenger

Piatok, 21. Septembra 2012, 18:43

Rataj s tym ,ze benzinova 7er ma len automat a ma jedno kurvitko kdesi tam dolu v motore ktore ked prdne tak si nachystaj 2litre cca. a automat sam o sebe moze vypovedat pri takychto starsich kusoch hocikedy to maz dalsie 2litre a uz si na 3litroch ktore by bolo mat dobre v rezerve....teda aj ked mas skills tak mozno ,mozno by sa ti podarilo opravit ten o kruzok ale automat v pivnici nezrepasujes urcite... a ako ti pise Vomack to auto ma tolko elektriky v sebe ,ze tam sranda konci ....teda vies moze sa srat ale aj nemusi...

Ja byt tebou ak teda mas prachy a vies si coto porobit sam idem do 5er e60 ale budes si musiet asi priplatit alebo sa ukratit bud na vybave alebo tech. stave auta...ked vezmes 530i manual tak mas fajn vozenie a odpadnu ti dve polozky ktore som ti pisal hore....

A k tej sedme s kysuc.... ja som ju videl na zraze u nas ...bola pekna fakt pekna aj celkom slusne isla nevydavala ziadne divne zvuky alebo tak ..ale neviezol som sa na nej ...iba som pri nej stal ...a je tu tak dlho preto lebo ten kto na sedmu ma tak vacsinou si ju kupi bud funglovku alebo nejaku dvojrocnu za nemaly peniaz ...vies Slovaci ktori zarabaju tolko aby si ju mohli dovolit si radsej kupia novu Kiu sportage ako staru sedmu (pokladnicku) a maju pokoj asi preto je tu tak dlho...teda cest vynimkam :mrgreen:
---------------
-----------------
Doska na cibulu

radoholo79
Autor témy

Piatok, 21. Septembra 2012, 20:06

to vies ja ako poctivy debiloslovak si radsej kupim bmw ako nejku kia podrbanu!kamosovi sa doslova rozpadli brzd.kotuce na novej kii!to je jedno pre mna su auta AUDI? BMW!ine si nekupim!servis?beriem to tak ze su to nie nove auta a nieco menit treba!cena?co je vela?ja som na moju a6 kupil len potentovane gumene tesnenie za 6 eur!proste som sa rozhdol ze bud a8 alebo bmw7 benzin samozrejme!ja si viem fakt opravit vsetko,netrdim ze elektrika je moja silna stranka aj ked som vyuceny slaboprudar ale tak kolko stoji kabel na diagnostiku?ten som musel kupit aj k audi!co budem vediet opraim co nie pojde do servisu!poznam jeden servis celkom schopny vo zvolene!este jedno co rozvody?je to ako urobene?ked som menil moje sama kladka a somariny?na 7 je to ako pri 3.5benale?

Avenger

Piatok, 21. Septembra 2012, 20:13

Tak tu nebudes menit rozvody mozno vobec teda znesu min pol mega urcite... Je tam retaz a viac ti neviem povedat...

Ja nevravim, ze si debiloslovak to bolo len nato, ze preco tu ta sedma je ... Btw aj ten o-ring na motore stoji malo ale cena za robotu je palka musis odstrojit pol motora precitaj si este o tom a zvaz aj tu A8 lebo podla mna je to najkrajsia audina vobec (oznacenie neviem iba viem, ze ju mal kurier) kamos ju ma v chrochte a spokojny je strasne s nou aj ked ma len 3.0 tdi...
---------------
-----------------
Doska na cibulu

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Piatok, 21. Septembra 2012, 20:22

pekny postoj, na druhej strane su ti kvazi-bmwckari co ich cely zivot uznavaju, kazdemu hovoria o bmw jake to su super auta. Ale vzdy z bazaru vyjdu na koncernovych tdíčkách a potom celý rok ohovárajú štát dane cenu paliva a kadejake pitchoviny aby ich nemali za utaranych ko*otkov. Jasne treba zariskovat, nakonec ked je to sen treba ho splnit. Len treba mat budget. Auto ktore stalo ako nove pred 8 rokmi 100 000 EUR a teraz ide po 10 000 EUR je zrejme ze sa daco dojebka. Vzdy to bude macka vo vreci. Ale bmw e65 predsa nesu take vergle zeby sa vplyvom newtonovych a pascalovych zakonov samocinne rozsypali, nejaka kvalita je dodrzana, akurat sa treba zoznamit s majitelom ci nahodou vcera neoslavoval 19 rokov a ci mu aj vymena oleja nieco hovori.

radoholo79
Autor témy

Piatok, 21. Septembra 2012, 20:31

neboj ani som to tak nebral ze si ma chcel urazit!ja si ten o kruzok v pohode vymenim aj sam!toho sa nebojim!rozobral som 1.8t motor z audiny skoro do srouby a aj poskladal asi 8krat a stale nastartoval a jazdil!ironia ze som z autom isiel 2x do servisu aj to lebo som fakt nemal chut robit to doma aj ked som pricinu poznal!
napriklad palivovy system!nechcel som menit vsetko v paliovom systeme,co som nakoniec aj tak menil )lebo v servise ma tak zblbli,ze je to modul zapalovania ten som kupi,potom zapalovacie cievky,potom to a potom hento!nakoniec to bola ta vec najmenejpravdepodobna).no to je jedno!a8 je krasna ale mne viac sadla 7 aj ked som nikdy ani len nekukol po bmw!dokonca sa mi vobec nepacila!ale ten luxus!to audi vobec neponuka!myslim taku vybavu co bmw7

voMacK

Piatok, 21. Septembra 2012, 20:48

ked budes potrebovat diag tak sa obrat na ludi z klubu [simik, petok, airbone...] na nejaky kablik zabudni...s tym neurobis nic..popripade este nieco dojebes....
-- P.R.

radoholo79
Autor témy

Piatok, 21. Septembra 2012, 21:36

fuuha!je niekto zo zolena taky co ma kablik?a rad by pomohol aj z obhliadkov samozrejme nie zadara!to dnes uz ani kurence nehrabu! :D :D :D

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Sobota, 22. Septembra 2012, 08:55

moja rada, nemusíš ju poslúchnuť, keď máš rozpočet do 10tis. tak si kúp nadupanú e38 do 7tis. zvyšok si nechaj na servis, poprípade keby bol potrebný repas automatu, atď., a tie e38 sa dajú poservisovať aj z normálneho platu
zas keď máš na auto 15-16tis. € a z tvojho platu nie je problém tu vyhodiť 500vku, tam 1000ku atď. že ani to nepocítiš tak sa popozeraj po nejakej peknej e65ke,

a druhá vec, nepozeraj len po 735kách, 745i ti zožerie možno tak o pol litra viac kombinovane, a pri 13-14litrovej spotrebe sa už pol liter hore dole nepočíta
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

voMacK

Sobota, 22. Septembra 2012, 10:50

vo Zvolene mas inak tychto chalanov; http://www.bmwzvolen.sk/servis/

ja som u nich nebol, ale vsetci z klubu, co u nch uz boli si ich nevedia vynachvalit....
-- P.R.

PetoK

Sobota, 22. Septembra 2012, 20:33

No, pridam zopar postrehov...

Hoši, nebláznite, nerobte tu z E65 nejaky odpad... ano je pravda, že tu na SK sú poväčšine vraky, ktoré prešli 3-x majitelov, a potom to aj tak vypadá... ale treba hľadať niečo lepšie,nepozerať iba najlacnejšie šroty, radšej niečo drahšie, príp. doviezť zo zahraničia, pokial tu nie je ešte tá neskutočná daň. Ja som si takto doviezol nedávno 730d od poctivého majiteľa, vo velmi slušnom stave, dobrej výbave a poviem ti, kdejaká Audi sa môže schovať... to mi potvrdil nejeden majiteľ aj napr. A8 a pod. Ono je to o tom hladať predajcu, ktorý na to mal a nešetril na aute. A reči tunajších ludí že to je odpad a lepšia je E60 alebo ešte nedajbože E38... rovno na to zabudni, to sú nezmysly. E65 v dobre výbave je úplne iné vozenie a nech mi tu nikto netvrdí opak, velmi rád ho z toho vyliečim...Takéto veci napíšu ludia, ktoré majú načítané nezmysly a povery kde kade po nete a takéto auto nikdy nemali. Sedma má dosť vecí urobených inak, aby bolo vozenie komfortné...
Pokial uvažuješ o benzíne, kludne do toho choď, je to dobrý motor, ale potom už rovno radšej 745i, pokial ti nevadí vyššia spotreba. Nie je to ale nič strašné a neriešiš problémy s naftou, vstreky, turbá atď. Je to to V8, chodí to super a má krásny zvuk. Inak, tá 735i z KNM... poznám ju, je to známy, parkrát som ju robil a za tú cenu dobrý voz, velmi slušný zachovalý... však choď kuknúť a uvidíš. Už len aký má voňavý interiér... známy je na to pedant... Celé je to o tom, aby si na takéto auto mal patričný príjem a keď niečo odíde, neplakal na nete čo teraz s tým... A určite pred kúpou riadne prelustrovať históriu, profi diag je samozrejmosťou...

radoholo79
Autor témy

Sobota, 22. Septembra 2012, 21:53

dik chlapi som rad ze sa mi snazite pomoct!konecne forum ako ma byt!bol som majitelom audi a na ich fore je nieco hrozne nieco pisat!to bmw z KNM uz som mu pisal a planujem tam vyrazit!ja chcem praveze benzin a premyslam aj o 735 aj o 745 zalezi ake najdem v akom stae a vybave!socialku nechcem a tie o vybave sa mi par paci tak pojdem kuknut!inak som teraz kukal tie novsie bmw7 2005 a vyssie a sa mi viac pacia tak neviem ci nepojdem do novsieho modelu!da sa kupit nejaka diagnostika na bmw tu na fore?cena?

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Sobota, 22. Septembra 2012, 22:02

radoholo79 napísal:
dik chlapi som rad ze sa mi snazite pomoct!konecne forum ako ma byt!bol som majitelom audi a na ich fore je nieco hrozne nieco pisat!to bmw z KNM uz som mu pisal a planujem tam vyrazit!ja chcem praveze benzin a premyslam aj o 735 aj o 745 zalezi ake najdem v akom stae a vybave!socialku nechcem a tie o vybave sa mi par paci tak pojdem kuknut!inak som teraz kukal tie novsie bmw7 2005 a vyssie a sa mi viac pacia tak neviem ci nepojdem do novsieho modelu!da sa kupit nejaka diagnostika na bmw tu na fore?cena?

profi diagnostika bez vedomosti a skusenosti diagnostika je na dve veci.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní