... všetko o BMW ...
jararak napísal:ak ma auto edc (sedan e39/38), na stredovej konzole ma tlacidlo vedla vyhrevu/pdc/masaze a zadnej roletky
jararak napísal:e38 nivo nemaju, mali ho len e34 m5 zriedkavo
Lopo napísal:
aby som to tu trosku uviedol na spravnu mieru, tak e38 samozrejme mohla mat EDC a aj nivo a to v spomenutom poradi, tzn moze byt sedma s EDC a bez niva, ale nie sedma s nivom a bez EDC... EDC najlahsie spoznas podla toho, ze na stredovej konzole ma tlacidlo S-EDC, cim sa zapina sportovy rezim, ale treba aj skontrolovat v motorovom priestore, ci stale vedu kable ku tlmicom (vid napr tu)... NIVO sa da spoznat tak ako napisal Blondak, pripadne ak auto dlho stalo, tak po nastartovani bude vidiet ako si pridvihne zadok, popripade si otvor zadny kufor, sadni si na hranu a NIVO by malo zacat dorovnavat vyskovy rozdiel (teda pokial nemas 20 kilo :)), co ale trva nejaku chvilku a ked sa nepozeras z boku, tak to moc neuvidis, takze si posed minutku, potom zoskoc a pozri sa ci je zadok pridvihnuty a zacina klesat
a co sa tyka nakupu... spotrebne veci na 730d su take iste ako na 530d, takze to poznas, a samozrejme automat musi mat poriadnu kontrolu.... a ak ti mozem poradit, hladaj kusy s vacsou vybavou nez s mensou... viem ze som vravel, ze sa moze aj vela veci dokurvitale aj nemusi a prave ta vybava robi sedmu vynimocnym autom... a dorabat tam vybavu dodatocne je o nervy... a btw henta sedma nema 190 tis. km ani nahodou, ale zaujimalo by ma, ci to nebolo nejaka firemna limo vzhladom na stav pravej zadnej sedacky :)
voMacK napísal:a na E38 nezbada EDC proste tak, ze otvori kapotu a hned mu jebne do oci, ze z tlmicov idu hadicky?
Jannci napísal:ja ta eeste viac opravim. Mozes mat sedmu bez EDC s nivom od vyroby. Presne moj pripad. EDC nemam a Nivo hej. a aj tak to je vypisane vo vypise vybavy