... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
cornetto
Auto: E39 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: 530d E39, pozná toto auto niekto??

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 09:34

To druhé vyzerá dosť dobre nato, že je to predfaceliftová verzia.. skús zavolať majiteľovi a zisti si, ako je natom prevodovka, turbo, vstreky a všetky drahšie komponenty, hlavne si to daj zdvyhnúť a pozri či niesú vymlátené nápravy.. najlepšie keby ti majiteľ poskytol VIN číslo a skontroloval si si, či neboli diely striekané a či má servisnú knížku alebo aspoň kontakt na servis aby si si to mohol overiť, čo všetko bolo menené a čo robilo na aute problémy. Plus určite ho zober do autorizovaného servisu na Diagnostiku, najbližšie z Levíc je to do Nitry, ale je tam dobrý servis, oplatí sa to. Cena za auto je pomerne vysoká na predfacelift, za tú cenu zoženieš už aj pomaly aj verziu po facelifte, kamarát z Prievidze kupoval prednedávnom rovnaké auto, tiež 530d 2000 rv, všetko bolo v pohode aj vizuálne aj na diagnostike, no a po týždni mu začalo v automat. prevodovke sekať, a auto pri preradovaní na spiatočku dosť trhne.

chefino
Auto: E60 530xd LCI
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 09:47

100x preberaná téma, použi tlačítko hľadať a začni kľúčovými slovami (rady pri kúpe). Napr. na E36 je výborný návod, kopa vecí platí aj pre ostatné modely:

http://www.bmwklub.sk/bmw-nakupna-poradna/nez-vyrazim-kupit-svoje-prve-bawo-e36-bmwklub-cz-t352.html

kiski
Autor témy
Auto: E61 530d, E87 118d
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 09:52

Ďakujem za odpoveď. Stále nie som rozhodnutý, láka ma vyskúšať aj diesel, lebo doteraz som mal autá len s benzínovými motormi. Naozaj neviem...
Ono aj s tou zástavbou plynu je to také rôznorodé - to čo na plyne ušetrím, zasa stratím pri jeho zabudovaní do auta, aspoň teda kým nenajazdím určitý počet km... Predsa len, na motor s obsahom cca. 2500 cm3 stojí splyňovač určite komplet so všetkým a legálne okolo 1300 - 1500 EUR, možno aj viac...

No nič, ešte budem obzerať. Ako vravím, diesel ma láka, je to pre mňa nepoznané, ale nechcem dopadnúť na hubu...
Retrofity svetiel, interiérov a zástavby CIC pre E60/61

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 9. Decembra 2010, 10:19

to druhe sa mi vobec nelubi, obycajne sedacky, Mpaket bude urcite len nejaka lacna druhovyroba, zase predfacelift, vyfuky ani nedopasovane, ziaden zmysel pre detail.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných