... všetko o BMW ...
xsi69 napísal:Uvidi sa , mozna zobrem 330D od VK-tomas . ta sa mi lubi
igby napísal:To ti radsej predam moju e46 323i v bezovej kozi za 6,5k a este usetris...
e46ka napísal:
hej hej e46 323i je urcite lepsia volba kamo to si zabilslabsie, viac zere, skaredsi pred facelift, atd.
![]()
nemam rad pripecene pripomienky k autu ktore nepoznaju ludia len vypisuju ze radsej toto lebo je lepsie
e46ka napísal:Pozri niekto radšej diesel a niekto benzín. Ja osobne by som diesela nechcel a ako tu čítam aj Ty sa ho snažíš už minimálne pol roka predať a ísť do benzínu tak o čom sa tu ideme hádať?hej moze byt kazdy ma iny vkus ale on napisal ze nech uz radsej kupi jeho e46 face 323i to uz neviem aku ma vyhodu oproti e46 330d faceale nevadi chlapci ste pani
e46ka napísal:Tvoje auto je pekné, s dobrou výbavou. Tú 323i som nevidel. Nechajme toneboj ja sa nehadam. pohoda ide len o to ze chalan pisal ze rozmysla nad mojim a ten druhy na to napisal ze radsej e46 323i ze to je lepsia volba to je trosku divne. nemyslis?a on povodne chcel diesel kedze ako prve auto zhanal 320d.
takze aby bolo jasne nereagoval som na to ze chce benzin ale na to ze chalan pisal ze 323ka je lepsia volba.
chapes?