... všetko o BMW ...
heretik napísal:Ja by som pri ostatnych znackach nepredychal ten predny nahon. Este navela v mensom hatchbacku hej, ale ked vidim nahodou Audi a6 bez Quattra alebo ine velke sedany, tak ma zalieva pot. Inak ta e90 r.v. 2006 nemusi byt zla, v tej cene aj keby tam bolo treba spravit vacsi servis (do 2000€), tak stale je to v dobrej cene a aspon mas istotu, ze si tie veci dal menit sam a v podstate vystarane na par rokov.
bmwmpower82 napísal:no ja kukam tiez podobne auta, skusal som ten accord ale oproti 6 valcu je to o triedu horsi motor, prisiel mi hodne rychly ale ziadny charakter
heretik napísal:Ja by som pri ostatnych znackach nepredychal ten predny nahon. Este navela v mensom hatchbacku hej, ale ked vidim nahodou Audi a6 bez Quattra alebo ine velke sedany, tak ma zalieva pot. Inak ta e90 r.v. 2006 nemusi byt zla, v tej cene aj keby tam bolo treba spravit vacsi servis (do 2000€), tak stale je to v dobrej cene a aspon mas istotu, ze si tie veci dal menit sam a v podstate vystarane na par rokov.
rudy555 napísal:
väčšie možno ten zadok hej ale kamoš ma trojku BMW a ten zaný náhon mi nesedí
trošku mokrá tráva už to ostalo vysieť čo sme to tlačili na snehu to isté a mohli byť gumy aké chceli
rudy555 napísal:
väčšie možno ten zadok hej ale kamoš ma trojku BMW a ten zaný náhon mi nesedí
trošku mokrá tráva už to ostalo vysieť čo sme to tlačili na snehu to isté a mohli byť gumy aké chceli
k33p napísal:4x4 to je top, to naozaj podrzi pani, to doporucujem, odkedy ho mam ine ani nechcem, nevyhoda oproti zadokolke je jedine ze to nevie burnout alebo donuts nic hrozne čo neoželiem...
domco napísal:
Hlavne by som dal link tak ako sa patrí
http://bmw-rad-3.autobazar.eu/325-i-xdrive-(e90)-id7660134.html