... všetko o BMW ...
Jozef napísal:takže viem že to tu už určite bolo preberane :) ale tak prave rozmyšlam o kupe auta na 90% som bol rozhodnuty pre 323i v pondelok som mal naplanovane isť po neho. ale ako sa to bliži sa bojim viac a viac isť po takom aute.Bojim sa toho že to je te n 2.5 liter a že si to bude dobre žrať tak 9,10,11. Každy piše 6 valec že nič slabšie ale tak prečo len pre vykon? alebo ako to je? viem že ta 323i musi niečo zobrať ale tak 10 je už dosť asi. A preto som v poslednom momente rozhodol či neisť po 318iviem že to je to slabšie ale tak dnešna 50 a 130 tak aj tak vykon nevyužijem. Jedna sa zatial prevažne o trasu 10 km približne každy víkend napr a + se mtam dlhšie trasy niekde na výlet :). Ale tak každy pisal radšej 323i ale tak je vhodne na to moje použivanie?
Cosmo napísal:A zas ked mas vacsi motor, nuti ta to ,,obcas'' vyuzit jeho plny potencial
Cosmo napísal:A pises ze kazdy vikend 10 km, plus sem tam vylet. Tak naco tam ides riesit spotrebu. Keby jazdis kazdy den 90 Km jak moj otec, tak riesis spotrebu ako on. Kdezto ja co mam auto na piatok/sobota -- kino, jazda po meste a jazda domov, plus jazda priatelku zaviezt domov, tak mi je jedno viac menej ci mi zere auto 10 alebo 15, lebo ten rozdiel moc necitim..
A co som cital tak v tom BMW 1,8 si potiahne lebo ten motor musis tocit aby to islo..
A ono sa to tu rozoberalo vela vela kratpreto take ostre reakcie od publika.