... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
tomi75 napísal:áno myslím Tomásove auto...a ty más ten istý airbox?..ja to nechcem dat,lebo to uberá z krutáku v spodných otáckach,a M52B28 nikdy nebude taký ostrý motor jak M3,a dalsí problém ze chcu za to 15000
dracik.bmw napísal:Noo uz aj mna napadaju podobne veci ako upravit vykon na 328i....Tiez by som chcel skusit nahodit sanie ako na M3 ale si ho spravit Home made.....A este by som rad nahodil zvody z M3 len ked budu drahsie ako kupovane ladaky na 328i tak to moc zase nechcem kedze z M3 sa musia dorobit aby pasovali..![]()
M3driver napísal:
urob ako pisal Lucky na prvej strane "Ak ideš zvyšovať výkon, tak na M52B28 sa používa sanie z M50B25TU motora..."
tym by som zacal... lacne a ucinne
tomi75 napísal:má to hrubsí vnutorny priemer
MattyX napísal:tedka jeden klucina na bmwklubu.cz udelal na M52B28 sani z M50 a dal si k tomu i ostrejsi software a dospel k temu ze je to zbytecna uprava,jelikoz zapomel na jednu dost zasadni vec,pokud chces docilit kyzeeho vykonu cca +25Hp je potreba nechat blok 2.8 s hlavou aby jezdil na komplet elektrice z m50 vanos,jeden kamarad to uz postavil a tam uz neco poznat byloakorat prijdes jen o nejakej kroutak v nizkejch ale zase ve vysokejch to trosku prida,zalezi jak auto vyuzivas,pokud na denni jezdeni hodil bych na to fekal,pac to pak i o neco vic chaluje
MattyX napísal:jo staci udelat jen sani,ale kyzenej rozdil kdy bys mohl rict jo tak tedka to jede o dost lip se nedostavi....hlava +blok zustava 2.8 a jen elektrika se davam z 2.5vanos...pak prej udajne by to melo mit tech 25ps navrch
no za zkousku nic nedas to je pravda :) jen za sani a praci na tomskus a uvidis sam