2 kusy tam ideme urcite (cretino, slevin) a ked som to spravne pochopil, tak m3driver a smartbastard by tam mali byt tiez..
cena je OK si myslim vzhladom na celodennu akciu - ked sa date dohromady s niekym, tak 75€ za cely den na okruhu nemoze robit majitelovi M-Power problem, ci?
keby niekto nechcel jazdit, tak parkovne v areali by bolo 3€ za auto s tym, ze by nam vedeli vyhradit miesta pri seba - nieco ako klubove parkovisko..
citacia zo stranky: Vstup pre návštevníkov bez auta a jazdcov s autami je voľný. Parkovné v areáli Slovakiaringu pre ostané vozidlá je 3,- €. Pre kluby vyhradíme podľa možností potrebný počet miest vedľa seba. V tom prípade nás kontaktujte.
skusme to teda nejak demokraticky kto je za termin 17.3.2012 s miestom urcenia Slovakiaring (podmienky vyssie) tak sa dopiste do zoznamu, kto je za iny termin, dajte konkretny navrh a mozme my ostatni co bazime po zavodeni zvazit aj inu alternativu..
pre tych, co by sa radi pridali - skopirujte zoznam a pridajte sa do neho
Takze skusme zacat (zoradene podla reakcii vo vlakne):
Ja by som sa pridal...Len uvidim ako budem s casom kedze toho mame teraz nejak vela...Ale cas sa snad najde
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS PROTECT ME FROM WHAT I WANT Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils Pri vymene oleja u nas a pouzitie Millers dame preplach motora zdarma.
treba ratat s tym ze ten termin este nieje pevny...
podla mna je tu nahodeny iba stary obrazok, lebo na ich stranke je uz iny, s terminom 17.3. a tam uz nie je ani zmienky o tom, ze by sa to este malo urcovat
DRIFTGARAGE PNEUSERVIS PROTECT ME FROM WHAT I WANT Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils Pri vymene oleja u nas a pouzitie Millers dame preplach motora zdarma.
Dojdem s Caterhamom takze pevne verim, ze to skrz pocasie nebude skoro
V ramci dna inak ponukam moznost Race Taxi na Caterham Superlight R300 (190PS, 489kg, 0-100: cca 3,9sek). Pre klubakov bude zlava
BMW 1M Coupe BMW E53 4.8is ex BMW F01 730d ex BMW E30 318is ex Mini Cooper S JCW ex BMW 750i E65 LeMans Blau Individual ex BMW 530d E61 ex BMW M3 E36 ex BMW M5 E39 LeMans Blau ex BMW 325i E30 ex BMW Z3 coupe ex Mini Cooper S