Tak som to nevydrzal dlho bez BMW a po cca 3 mesiacoch som presedlal z mojej EXe46 330ci na jeho starsieho brata bmw e36 M3 limo.
Auticko sa narodilo v roku 1996 , tak uz nieco za sebou ma a to konkretne skoro 210.000 kilometrov, no motor je stale v dobrej kondicii. Spolu so 6-stupnovou manualnou prevodovkou je aj prijemny spolocnik na dlhsie trate, kde mi zral na dialnici pri 120km/h so zapnutym tempomatom cca 8.5L/100km.
Pod kapotou byje srdce objemu 3.2 litra a vykonu 321PS (casom sa s tym snad nieco spravi).
Hmotnost ma 1535kg co nie je oproti coupe taky velky rozdiel. Nalepka pri spolujazdcovi nad kastlikom je BMW MOTORSPORT INTERNATIONAL … pozeral som na nete a malo by sa jednat o auto s hlinikovymi lahsimi dverami a vacsou vybavou aka sa davala do klasickych M3.
V technicaku mam napisane M3 GT

, ved uvidime ci to je len JOKE , alebo to je v niecom ine.
Auticko ma nejake muchy , ale s tym sa musí pocitat. Ved som nekupoval nove auto, ale skor hracku ako 2. auto na vikendy , zrazy a blaznenie.
Zatial som u BOBA objednal predne cire svetla , casom vymenim aj zadne , na leto obujem OZty a tie kola co su tam teraz ostanu na zimu , este mu chybaju predne hmlovky , nahodit teplomer ukazovatela vonkajsej teploty a dalsie detailiky, ktore casom spravim.
Dole pripajam nejake fotky: