... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
Majo320 napísal:Pasuju diely na kupe to by nebolo zleeeee to dat do kopy![]()
Helldiver napísal:Tak, tak, mas vyhodu ze pri modeli E36 su sa M-verzia od obycajnej lisi uplne najmenej zo vsetkych M-modelov, pri E46 je zmen ovela viac, pri E30 je dokonca uplna ina kasna, M5 E34 ma napriklad inu celu zadnu napravnicu... Ja by som isiel urcite touto cestou ked mas peknu E36tku coupe. V podstate jediny (ale zasa mozno podstatny) pruser bude, ako z toho auta aj papierovo spravit M-ko, zas jazdit na M-ku s papierami dvojlitra by som nechcel, nikdy nevies kedy s tym daco/dakoho zrusis a potom z toho moze byt slusny pruser...
dracik.bmw napísal:Co hovoris na toto.....http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vx3ycwnufviq
Majo320 napísal:dnes som volal na tu M3 tak este neni predana zajtra sa ma na to dojst kuknut dalsi zakaznik a ked ju nezobere tak cez vikend ju cestujem omrknut do Prahy. Je tam vraj poskodene stredove loziso diff tak sa bohuzial asi moc na tom vozit nebudem moct.
Samuel Pitvorec napísal:Majo neunahli sa radsej pockaj odkladaj peniaze a pozri nieco zachovale ta cena je lakava ale to auto mi pride strasne zanedbane
Xader napísal:ako pisal black...vsetko to pasuje...dokonca coupe a sedan maju rovnake rozmery, takze vsetko by malo byt identicke...sedany robili len o 3cm vyssie s podvozkom...kvoli komfortu?asi.
papierovo to postavit asi jedine na moje papiere, lebo to predavam aj s nimi komplet...
a o tej Mke v inzerate...predava sa dlho, ale to asi kazde Mko...treba ist skusit a sam uvidisale budes na 100% ocareny zvukom a pruznostou motora (teda, ak je vsetko OK).