... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
Xader napísal:Peppo napísal:Xader napísal:Lupo, to urcite.
Mne zrala aj A6 3.0 dost oleja, aj moja ex 330ci papalo olej a s Mkami to bude urcite este viac - KED TOMU NAKLADASked jazdis ako clovek, tak to nebude take hrozne.
aj mne E46 325i papa olej... M3 zasa papa gumy....
vyhoda M3 3.0 - single VANOS.. nekazi sa az tak..
inak E39 M5 dobra volba... jedinecne auto..malo ich je...
ale tak ako pri M3 - kto to mal tak tomu nakladal
Peppo ked sa zasa nejazdi tym Mkom kazdy den a vela kilometrov , tak nevidim problem vo Vanose , ako sa vsetci klepu. A ked odide , tak odide a musi sa vymenit. Kto nema na vymenu, servis atd. tak nech to proste nekupuje a kupi napr. 540i alebo 330i :)
Peppo napísal:...heh.. jasne, nekupim za posledne prachy Mko a nebudem mat ani na poistku a nie este na opravy...
BMino napísal:Ako je na tom M5 e39 so spolahlivostou? Co som pozeral, tak maju dost najazdene... Kolko vydrzi v nich motor? Oplati sa do toho ist ak to ma najazdene okolo 180tkm? A na co si dat pri kupe pozor? Dik za kazdu radu![]()
momodels napísal:BMino napísal:Ako je na tom M5 e39 so spolahlivostou? Co som pozeral, tak maju dost najazdene... Kolko vydrzi v nich motor? Oplati sa do toho ist ak to ma najazdene okolo 180tkm? A na co si dat pri kupe pozor? Dik za kazdu radu![]()
Neviem kolko vydrzi motor ale jazdil som s jednou, ktora mala najazdene cez 310 000km a stale slapala ako zbesila
Xader napísal:To je o tom ako sa k tomu autu ludia chovaju , ci dostava vsetko co ma dostat a nezanedbavaju to.
Vid v inzeratoch byvale vladne 750iL co maju nalietanych cez 660tis. KM a stale to jazdi
lupo napísal:Xader napísal:To je o tom ako sa k tomu autu ludia chovaju , ci dostava vsetko co ma dostat a nezanedbavaju to.
Vid v inzeratoch byvale vladne 750iL co maju nalietanych cez 660tis. KM a stale to jazdi
xader, hej, a z toho je 300 000 natiahnutych nahor, aby si to mohli vodici odkupit lacnejsie :)))
Xader napísal:lupo napísal:Xader napísal:To je o tom ako sa k tomu autu ludia chovaju , ci dostava vsetko co ma dostat a nezanedbavaju to.
xader, hej, a z toho je 300 000 natiahnutych nahor, aby si to mohli vodici odkupit lacnejsie :)))
myslis , ze az tak to robia ?![]()
![]()
to by u sefikov asi nepreslo ze z dna na den stupne stav KM o 300 000
jedine , ze by si jazdili z nudy par krat trasu Hurgada - Bratislava