... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
AlienZV napísal:Sorry kamoš, ale teraz si peknú kokotinu tresoldaj si pohár vody, utri si čelo a porozmýšľaj čo si napísal
AlienZV napísal:A na veľa fórach padli sťažnosti na V12 TDI že žerie dosť oleja. Tým nechcem hejtovať AUDI, nemecké ako nemecké ale V12 TDI je podľa mňa somarinaSi vezmi, že BMW má 306 koní pri V6, kebyže má čisto teoreticky V12 tak by malo cez 600 koní. Ale to aj v BMW vedia, že pchať V12 TDI do SUV je somarina...kto chce kúpi si poriadny benzín.
xta napísal:to je skor o to, ze bmw nema ziadny silny diesel narozdiel od audi, treba prilakat potencialnych zakaznikov. spotrebu tam asi nikto riesit nebude. tu ide asi len o tah.za par rokov ked to bude mat 200 000km tak to jazdene nikto nebude chciet lebo udrzba tychto pretechnizovanych motorov bude extremne draha.
jararak napísal:chytas tu ludi na V6 a r6 a pritom bmw ma 2,5l a 3,5l dizel? kde? ma len n57motor ktory je 3l dizel ale ponuka ho v roznych vykonovych spektrach.
suv a benzin, preco nie x5 ho ma, zrat to vie tiez malo a cuduj sa svete ide to dost slusne.
tomasbmw napísal:peter92
bmw ma z trojice audi/merc/bmw jednoznacne najhorsi interier..su o triedu nizsie od audi a mercedesu...ale chapem ze mate radi bmwja to hodnotim objektivne viem uznat v com je bmw lepsie (podvozok, motor) ale interier to urcite nie je..teraz sa uz napravili, ale e60 a e92 maju interier jeden grc (takisto ako audi a6 c6) a tie auta zvnutra vyzeraju ako keby to bol fiat a nie bmw..
takisto ked si porovnas a6 c5 tak ten interier predbehol dobu, je ovela kvalitnejsi ako o generaciu novsi e60...ale bmw interiery nikdy nevedelo robit pokial neslo o nalozenu sedmicku tak z toho vzdy boleli oci...