... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
BAVORAK009 napísal:Neviem ako vy chalani ale moje Mko by som nedal nikdy pod cenu lebo viem v akom je stave urcite nie za 10 000eur.Tie auta maju hodnotu a v buducnosti mat budu len maitelia M5 si robia take nizke ceny sami.A to je velka skoda.To je len moj nazor za ktorym si stojim
Vlado Behun napísal:Marek, suhlasim s Tebou, no cena produktu je okrem ineho (pomyselnej hodnoty, stavu) aj urcovana a je vysledkom dopytu potencionalych kupujucich po nom.
Ja rozumiem situacii, ze ak potrebujes peniaze, alebo naopak peniaze mas, a vlastnictvo takehoto auta pre Teba z nejakeho dovodu strati zmysel (kupa novej M5 a/alebo zaberanie miesta v garazi, atd.), tak vlastnictvo a nejaka "vymyslena" hodnota a 10 rocneho 5litroveho auta sa pre Teba stanu nepodstatnymi, a za 9tis EUR ho za tyden predas, namiesto toho, aby Ti pod plachtou chatralo niekde na zahrade nikolko (aj desiatok) mesiacov.
Priklad:
Ja som mal s mojim dvojrocnym Focusom ST 2007 v TOP stave a so 40tis km plany predat ho ako povodne milionove auto v roku 2009 za 15K EUR, no za tri mesiace sa mi ozvali asi len 2 spekulanti.
Nakoniec mi ho sice vzali policajti kvoli uverovemu podvodu predosleho majitela, no to je ina story, no realna cena tohto auta VYTVORENA DOPYTOM po 2,5l T motore a coupe caroserii bola na trhu cca 10K EUR.
Rovnako je to aj s M5 r.v. 2000. Ak nenajdes nadsenca a zapalenca pre taketo auto, tak ti odlezi niekde v garazi, ci na dvore pod plachtou (v lepsom pripade).... moj nazor.
dodoIPD napísal:A) Vieme ako vypada
B) Neviem o nikom, ze by take nieco mal , ale urcite niekde jedna je :)
C) Sak si take porid :))
BmwDrifter napísal:šak keby boly dukáty tak neváham ani sekundu
M3Power napísal:
![]()
![]()
jemine to jsou kecy, takových by bylo mraky ....
kačo napísal:aby to tu neumrelo ... BMW M3 E46 SMG US
kačo napísal:aby to tu neumrelo ... BMW M3 E46 SMG US