... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
Štiky napísal:nazdar, urcite ste to uz mnohy robili, a ja potrebujem vasu pomoc...
dostal sa mi pod ruku byvaly Lopolov Mpower, z ktoreho by mal byt v najblizsej dobe "drift spešl"a je tam 3.2l motor a k nemu aj 6kvaltova prevodovka... Potreboval by som ju ale vymenit za 5kvalt... co to zo sebou obnasa, co vsetko treba kupit, popripadne, ak mate potrebne veci na predaj, ponuknite...
dik
btw: E36
gusto napísal:Osobne by som tú skriňu nemenil, kým funguje, možno s ňou odjazdíš 2-3 sezóny a nič jej nebude.
K prestavbe budeš potrebovať minimálne prevodovku a kardan z E36 s motorom M50/M52. Nie som si celkom istý, či nebude treba aj zotrvačník a spojku, ale ak aj nie, určite by som dal jednohmotový odľahčený zotrvačník a kovokeramiku.
Žiadnu z týchto vecí by nemal byť problém zohnať aj tu na klube - pozri sekciu predám diely, resp. platenú inzerciu.
net0pier napísal:Mozete mi niekto vysvetlit, preco chce tento clovek miesto 6stupnovej 5 stupnovu? :) Cakal by som to v pripade, ze by ta 5 stupnova bola inak sprevodovana nez ta 6stupnova, ale co som sa pytal, tak je to uplne rovnako...
Ja len ze mam na m3jke (e36 3,2) 5stupnovu, a chcel by som 6 :-) Tak pripadne sa mozme dohodnut a vymenit to...
N.