... všetko o BMW ...
Moderátor: SmartBastard
Y2K napísal:S tym zarabanim nadstandartne by problem nebol
Helldiver napísal:Zas to je cele diskutabline, pre cloveka co zaraba "standardne" - teda priemerny slovensky plat 20K hrubeho ci kolko to je, je podla mna ci uz 330i alebo M3 blbost, pokial chce nejako vyzit.
jararak napísal:pozri ak si nemal predtym zadnokolku a hlavne tak vykonnu (pocitaj nad 100Kw) odporucam sa obzerat po niecom co ma minimalne asr, potom dat na zadok pekne tucne pneu. mal som 120 a pekne som ju vyobracal ale z "auta" som mal strach, kupil som si 323 co ma prijemnych 170 konikov, mam tam asr a 235 gumy na zadku, nestalo sa mi za mesiac aby mi utrhlo rit len tak ale jazdym s respektom. ak mas naozaj penazi ako pliev, kludne si kup ///M ale nevidim dovod naco to je do mesta dobre kde aj tak vecsinu casu stojis v kolone. podvozok sa da dorobit aj lepsi ako ma ///M ked to je jediny dovod preco sa pozerat po nom. i ked na slalome som sledoval Mka s otvorenou hubou co to vie.
yankee79 napísal:NO len jedno ti poviem. Ak si este nejazdil zadokolku kup si radsej na zaciatok nejaku starsiu E36 s mensim objemom a vyskusaj si ju. Lebo vela "frajerov" skoncilo na streche co je bezne ked kupujes jazdene bawo a hlavne e36 tky. A co je mi luto hlavne tak krasnych aut, ze vela mojich znamych co si kupili BMW samozrejme s vyssim vykonom, vsetci skoncili niekde v sanci. A vsetci pritom argumentovali sak sme jazdili na skodovkach 105, takze vieme. Ale to nie je to iste.![]()
Takze moja rada vid zaciatok. Najprv vyskusaj s mensim starsim a potom chod do vacsieho.
jariq napísal:ja som prednedavnom kupil 330 ci a vyzera z odstupom casu ze to bola dobra volba , tiez som sa rozhodoval medzi m3 e46 a 330ci a nakoniec vyhral rozum ono ta m3 je co sa tyka prevadzkovych nakladov naozaj uplne niekde inde , 330 ci je auto na bezne jazdenie , m3 je na vikendove salenie resp na bezne vozenie pre ludi ktory zarabaju nadstandartne