... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
mexican napísal:To s tými vysavačmi je do neba volajúca kokotina. Budeme mať síce vysavače s názkym príkonom ale o to dlhšie budeme vysávať.
mexican napísal:Prečo asi tak majú hybridy potom najzaujímavejšiu spotrebu v meste?
Fuxxo napísal:ocividne tu vela ludi nepochopilo toto auto..
v prvom rade bmw radu "i" je nova znacka bmw, nema to zasahovat do predajov zavedenych rad 1,2,3... je to nieco ako divizia M, ale v elektro-svete
preto sa to s takymi autami ani porovnavat neda, treba to porovnavat s konkurenciou.
ako ked apple prisiel s ipadom.. tiez to ludia neporovnavali s macbookmi..
Fuxxo napísal:dalsia vec je, ti ktori sa tu ohanate dizajnom, ukaz mi krajsi elektromobil ZA ROVNAKU CENU..
Fuxxo napísal:nabijanie v mestach: u nas je to zaostale velmi silno, ale pracuje sa na infrastrukture tych dobijacich stanic, napriklad u nas v prasivej sali pred dvoma tyzdnami jednu postavili na tesco parkoviskuale netusim jak to funguje, volakedy sa musim ist pozriet..
kazdopadne take holandsko ich ma uz na kazdom kroku, a v norsku predala tesla niektory mesiac (myslim ze september alebo oktober) najviac aut zo vsetkych znaciek..
Lipo69 napísal:Takymto argumentom by sa dalo obkecat hociake zle auto ze to nemozme porovnavat, .....blbost jasne ze to mozme porovnavat proste prislo nove auto medzi auta tak sa neubranim porovnavaniu, elektromobil je v plienkach asi ako pocitace v sedemdesiatich rokoch, casom sa mozme bavit.
Lipo69 napísal:Za to ze konkurencia je este viac o hovne neznamena ze toto ked je o malo lepsie, ze je to dobre, zase raz porovnavam dizajn s hociakym inym autom kedze toto AUTO JE !
Lipo69 napísal:A nehovor mi prosim ta ze som to auto nepochopil, toto auto, nie sorry tato skupina aut je len medzi stupen, jedine co nechapem je tvoja silna obhajoba tochto i3.