... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

a potom by sme sa mohli presunúť do neďalekej destinácie asi 8 km odtial, je tam nádherná príroda okolo, super cesta a zatáčky po celý čas, ideálne pre spanilku. Nešlo by tu o to aby sme len cestovali hore dole ale o tom že si sadneme, dáme si niečo po zub, trocha sa povozíme a pokecáme, proste taký light style na víkend. Kto by mal záujem? Takže termín na pevno kedže nikto nič nehovorí: 16 SEPTEMBER
  a potom by sme sa mohli presunúť do neďalekej destinácie asi 8 km odtial, je tam nádherná príroda okolo, super cesta a zatáčky po celý čas, ideálne pre spanilku. Nešlo by tu o to aby sme len cestovali hore dole ale o tom že si sadneme, dáme si niečo po zub, trocha sa povozíme a pokecáme, proste taký light style na víkend. Kto by mal záujem? Takže termín na pevno kedže nikto nič nehovorí: 16 SEPTEMBER 2.hy auto musim poservisovat aby to napinaky nevzdali a podobne treba menit olej ale to sa vsetko vyriesi behom par dni no najväcsi problem umna je cas aby to bolo niekedy ked som hlavne doma  inac som ZA :)
 2.hy auto musim poservisovat aby to napinaky nevzdali a podobne treba menit olej ale to sa vsetko vyriesi behom par dni no najväcsi problem umna je cas aby to bolo niekedy ked som hlavne doma  inac som ZA :) 
											matoE36 napísal:ja som vsetkymy 10timy za :) len mam 2 problemy to jest 1. praca v blave2.hy auto musim poservisovat aby to napinaky nevzdali a podobne treba menit olej ale to sa vsetko vyriesi behom par dni no najväcsi problem umna je cas aby to bolo niekedy ked som hlavne doma inac som ZA :)

palzo napísal:ked bude auto opatovne tiptop dojdem mile rad

deejaytommmi napísal:Povedzme sobota 25. augusta, vyhovovalo by? Ak nie tak navrhnite niečo iné.dajte termín aspoň týždeň pred a ja prídem!!!

RV_BMW_01 napísal:Výborný nápad , len škoda ze este v sobotu budem v maďarsku na driftshow , kebyze aspoň nedeľa tak mám účasť istú :)

BMW-Mpower napísal:Teším sa na teba, long nemôže na žiadnom zraze chýbať

palzo napísal:
Ano zraz bez kyblu neni zraz

RV_BMW_01 napísal:dalsi prvy septembrovy vykend vyhovuje :) len nejako nieje zaujem o akciu ,