1. Začíname na pumpe OMW a vydávame sa smer Rakúsko do dedinky hainburg an der donau- TÁTO ČASŤ SA VOLÁ - FOLLOW THE LEADER Je to rýchla časť, kde si vyskúšame agilitu, brzdy a rýchlosť.
2. Prichádza časť pre odvážnych a to šprint do kopca nad hainburgom - TÁTO ČASŤ SA VOLÁ - EVERY MAN FOR HIM SELF Bude to drsná časť po ktorej absolvovaní čaká účastníkov pekný výhlad na zapadajúce slnko a fotenie sa zo skupinou
3. Presun k mostu pri hainburgu a DRAG 1* - TÁTO ČASŤ SA VOLÁ - KNOW YOUR ENEMY Tu si zrovnáju sily motory našich áut :)
4. Pohodová jazda do ďalšej destinácie SCHLOSSHOF - TÁTO ČASŤ SA VOLÁ - Freestyle ride
5. príchod do dedinky schlosshof kochanie sa výhladom na krásy ktoré tento zamok ponuka -TÁTO ČASŤ SA VOLÁ -SWEET DESTINATION
6. Znova chill jazda na most kde mozte oplatit prehru súperovi v DRAG 2* -TÁTO ČASŤ SA VOLÁ - REVENGA
7. CESTA DOMOV NA KERFÁČ podľa chuti -TÁTO ČASŤ SA VOLÁ - HOME SWEET HOME
Dúfam, že sa vám môj program páči a radi sa ho zúčastnite - vítané sú všetky motorizácie a vekové kategórie ako aj pohlavia
Teším sa na vás
----------------------->18:00 OMW- oproti auparku<-----------------------
Naposledy upravil/-a Nictofobic v Sobota, 28. Apríla 2012, 09:47, upravené celkom 1 krát.
nakolko maiki mi do telefonu vravel ze od 18:00 je volny a majro uz o cca 20:00 chce byť doma sa akcia presúva na 18:00 a caká sa na tých co prídu, najneskôr 18:25
idem. moc sa tesim. ale poprosim na mna s citom na plyn
E36 323 Coupe Montrealblau ex E36 316 Compact Montrealblau (BEŠTIA) ex Škoda Felícia 1,3 lxi 50KW ex Škoda 120 LS zhanam spodnu rozperu prednej napravy na e36 kabrio. zhanam stredne bc s Check-Control zhanam svor na e36 323i pomer 3,15
Neboj aj ja chcem ist kludnou jazdou :-) a chalani ja posobim v senci nemam sajnu odkial je odchod. Pokial by to bolo z omw na einsteinovej tak tam trafim.dajte prosim vediet :-) dik