... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
dodoIPD napísal:Vymen auto? :)
eko.fresh napísal:total nezmysel
srsenvilko napísal:
to vies na 100 percent ci si to len myslis?
BMino napísal:chces riesit nieco, co tu este zrejme nikto neriesil, takze tazko najdes radu aku hladas, skus pozriet zahranicne fora, pripadne ak mas dve auta az mozes porovnavat, je to vyhoda, iste je, ze sa to da![]()
ale aqko pozeram ETK? tak to ma aj iny brzdovy valec s niakym tlakovym senzorom, takze jebacka to bude riadna zistit co vsetko treba menit
srsenvilko napísal:
ahoj co to je to ETK ?
aj mne sa zda ze sa to da a vyhoda je ze mam takmer vsetko k tomu dsc od senzorov ce riadiacky
Martin46 napísal:naco ti je DSC ? :)) E46 ma krasne rozlozenie hmotnosti, velmi citatelne riadenie, ziadne auto na ktorom som isiel nepotrebuje DSC menej ako E46 (ani e90 nie je taka citliva)
-financie potrebne na retrofit by boli take velke ze lacnejsie je vymenit auto - potrebna je tam cela rada cidiel, g-ckovych senzorov atd...
Moja rada je: pokial auto nezvladas zaplat si radsej skolu bezpecnej jazdy niekde v rakusku, alebo vymen auto
BMino napísal:
on ma doma, este jedno cele auto s DSCtak by to chcel prehodil
srsenvilko napísal:
ano presne tak chcem to iba prehodit.......inac preco to chcem vymenit?auto predtym na snehu pri brzdeni slo stale rovno......minule som siel na tom co ma asc z ciech a na dialnici bol cerstvy sneh pri rychlosti cca 60-70 km/h......som musel pribrzdit z kopca a auto dostalo hodiny a uz som bol v sanci........tak asi prave preto.....neverim tomu asc.....