OK, takze som sa trochu odmlacl, kedze som mal vybavovacky okolo KO, STK, EK a ako spominal Panak, spravil som auto len tak, aby som cez vsetko presiel. Napisem sem vsetko ako to prebiehalo, mozno sa to niekomu zide, kto bude dovazat auto z Ciech. Isiel som najprv na stanicu STK, kde som si nechal spravit KO, STK, EK (150€). Nemozem povedat, ze by to prebehlo uplne hladko, ale dostal som vsetky protokoly. Potom som bezal na postu uhradit poplatok do recyklacneho fondu. Skocil som si prefotit tie protokoly, kupnopredajnu zmluvu a technicak. Potom som isiel na OUD, ktory bol zial zatvoreny

Cize na druhy den, som si privstal a utekal na OUD, kde som vyplnil potrebnu ziadost podla Ceskeho TP (polovicu veci som nevedel, ale teta mi povedala, ze to je jedno

). Tak zobrali odomna papiere a cakal som 7dni na slovensky TP. Siel som ponho a samozrejme som zabudol cesky TP (tu malu karticku) doma, ale zlata teta mi ho dala aj napriek tomu, len aby som im ho doniesol co najskor. V ten den som uz na DI nestihal ist, tak som si pockal zase do piatku. Nastavil som si budik na 6:30 (tak skoro som v zivote nevstaval

) a siel si po poradovy listok na DI. Dostal som 18ku co ma potesilo, kedze v piatok robia len do 12:00. Isiel som este za poistovakom uzatvorit PZP a prefotit si papiere z KO, ktoru som mal este platnu a nemusel som ist na obhliadku auta. Bol som milo prekvapeny, ze to tam celkom rychlo odsypa a za par minut som bol na rade. Takze od piatka mam znacky a este mi ma prist maly TP. Cize tolko ku prihlasovaniu. Dokopy ma to vyslo zhruba 320€, neviem ci som na nieco nezabudol. (STK, EK, KO 150€, OUD 106€, DI 66€) A samozrejme ma to stalo kopec nervov a vypadanych vlasov
Zoznam veci, ktore boli spravene:
cap riadenie + tyckaka MEYLE prava BMW E36,Z3 (32€)
cap riadenie + tyckaka MEYLE lava BMW E36,Z3 (32€)
CASTROL Magnatec 10W-40 7L (44€)
filter olejovy MANN (7€)
palivova filter MANN (22€)
filter vzduchu MANN (9,50€)
lanka rucnej brzdy 2ks (16€)
tesnenia okolo dvery (30€)
vzpery kapoty (15€)
vymenene odvzdusnovaky
Za robotu zhruba 80€, kedze tam vobec nebolo oblozenie rucnej brzdy a bola s tym riadna jebacka.
Kupene veci, ale nenahodene:
plast pod stieracmi z kupecka (30€)
kapota (120€)
samosvor (300€)
Co ma este caka:
Technicke veci:
- gumy stabilizatora
- vymenit predne odvzdusnovaky
- celuste rucnej brzdy
- nahodit samosvor
Z karoserie:
- vymenit kapotu + nalakovat
- vymenit prednu masku + nalakovat
- vyklepat zadny blatnik, odhrdzit + nalakovat
- odhrdzit prah + nejaka ochranna vrstva laku
Dalej planujem kupit letne kolesa 17" mam vyhliadnute jedni styling 32 za 500€. Cakam este na fotky, ale snad bude vsetko OK. Dufam, ze mi to potom nebude nikde suchat ani ziadne problemy s vytacanim kolies snad nebudu. Rozmery su predne 7,5Jx17 ET41 (pneu 225/45 R17), zadne 8,5Jx17 ET41 (pneu tam budem musiet dat 225/45 R17, kedze mi do TP nenapisali 245/45 R17

) Dufam, ze tie gumy tam nebudu vyzerat smiesne. Ak ano, tak budem musiet riesit zase zapis do TP a to ma kompletne pripravi o nervy
Nejake foto z KO:

To je zhruba vsetko, o dalsom priebehu budem informovat. Uz sa tesim, ked to bude aj z exterieru vyzerat jak auto a ne jak vrak

Na STK-cke ma velmi neukludnil, ked mi povedal, ze som si kupil bezodnu studnu