... všetko o BMW ...
 Pekne si to naleštil
 Pekne si to naleštil  Ten tesniaci papier by mohol fungovať.Vystrihni si tesnenie a vyskúšaj.Ak to nebude robiť dobrotu,kúpiš origo...
 Ten tesniaci papier by mohol fungovať.Vystrihni si tesnenie a vyskúšaj.Ak to nebude robiť dobrotu,kúpiš origo...

Branis napísal:Idem robiť teraz takú menšiu generálku m40 tak ti potom napíšem ,že či som to tam mal tiež alebo nie ale myslím si ,že je to normálne za tú dobu a teraz neviem či zatrepem blbosť ale zdá sa mi ,že odvetranie z veka ventilov ide aj do sania tým pádom by to vysvetlovalo trochu oleja.
 ja myslim ze robime dvaja
 ja myslim ze robime dvaja  , je to riadne debilne navrhnuty motor ale koncovy efekt sa ima podaril, akurat mame rozhodene cele vacku a mal jak cuker asi ju uz niekto menil vahadla davame m43 vlacekove,,, idu sa licovat kanale , pribudne origo spinac na klapku lebo nejaky debil tam dal potenciometer z e36. a som zvedavi ako pojde takmer nanovo spravena m40tka s vahadlami m43 ladenymi zvodmy a s s RJ ktoru este patricne treba rozobrat a prestavit tam jeden trimer aby dalo o 2 stupne vacsi predstih
, je to riadne debilne navrhnuty motor ale koncovy efekt sa ima podaril, akurat mame rozhodene cele vacku a mal jak cuker asi ju uz niekto menil vahadla davame m43 vlacekove,,, idu sa licovat kanale , pribudne origo spinac na klapku lebo nejaky debil tam dal potenciometer z e36. a som zvedavi ako pojde takmer nanovo spravena m40tka s vahadlami m43 ladenymi zvodmy a s s RJ ktoru este patricne treba rozobrat a prestavit tam jeden trimer aby dalo o 2 stupne vacsi predstih
 .. Po vycisteni klapky a po vymene hadici a po vycisteni volnobezneho ventilu je to o nieco lepsie.. ale stale kolise ten volnobeh.. drbne ma z toho .. neni to nic strasne ale kolise napr z 900 na 1000.. :)
 .. Po vycisteni klapky a po vymene hadici a po vycisteni volnobezneho ventilu je to o nieco lepsie.. ale stale kolise ten volnobeh.. drbne ma z toho .. neni to nic strasne ale kolise napr z 900 na 1000.. :)lubošzm napísal:No kedže počujem ako mi trosku cvakaju ventily tak to velmi nepocujem.. ale nezda sa mi ze by to cvaklo.. to by som pocul ..
 ono to cvaká tak či tak či máš naštartované alebo nie :)
 ono to cvaká tak či tak či máš naštartované alebo nie :)