Tak dnes sa mi konecne podarilo vyriesit moj problem za pomoci kamarata, co ma nervy na elektriku, nie ako ja
Takze do kufra sme sa dostali poza zadne sedacky. Nachystal som si vsetko na reanie plechu (flexku, vypilovacku, pilovy list, sekac kladivo ), dame dole sedacky a co nevidim v plechu uz diera na skivak

, jaj ci som sa radoval.
Tak teraz uz len ako otvorit kufor. Kukame, kukame dnu ako muchy puk a v tom vidime, ze spodna cast zamku ten hacik na kasni do coho sa zchytava zamok na kufri, je uchyteny na 2 srouby.
Tak sme zobrali vsetky nadstavce na golu, kamarat sa tam pichol (ruku a hlavu) a odkrucal. Ked to povolilo, dalsi problem. Boky spodneho zamku su pod plastom co ide pozdlz celeho auta. Tak vravim nic, len trhaj s kufrom, nech sa ulomy, objednam druhy na fore. A sup a kufor bol von.
Tak sme teda vybrali znovu kablovacku von a zacali hladat daky problem na kabloch.

, ale nic, ziadne porusenie izolacie, ani pretrhnuty kabel.
Tak sme zlozili motorcek centralu a skusal som vytahovat a zasuvat tiahlo co aj beha pri zamykani a nic ani som s nim nepohol. Aha, tak tu je problem, zadrel sa motorcek.
Napadlo ma, ze sme s kolegom mali nejake veci od jedneho chalana co mu zostali z buracky a ze je tam jeden motorcek, aj bol. Ale mal uplne ine tiahlo a aj mal len jeden konektor, kiez to na tomto boli dva.
Tak nic ideme reku rozobrat motorcek a zistili sme, ze je spaleny a aj zubky na tiahle polamane (vid. obrazok).
Tak sme rozobrali aj nahadny a nastastie motorceky rovnake a aj vnutro so zubkami. Tak sme len prehodili creva do povodneho obalu a vsetko bolo super.
Poskladali sme motorcek a skusili pripojit na kabe, ze ci funguje a nic
Tak teda som sa nasral a volal elektrikarovy co mi zapajal DO a ten reku ci som si pozrel poistky pod palubovkou pri riadiacke DO

a ja reku nie. Tak kukam a tam 3 poistky dve 5 amperove a jedna 10 amperova a desiatka vypalena. Tak vymenim a vsetko funguje. Jupiiiiiiiiiiiiii
Tak som zacal skusat vsetky dvere ci fakci vsetko ako ma a co nezistim, vicko na nadrz stale zaistene
Motorcek von a rozobrat a ten isty problem, spaleny motorcek a polamane zuby.
Nastastie dnes si mal ist kolega zobrat k jednemu v BB co rozpredava E36 320i sedan, predne sedacky tie motosporty (neviem ako sa im presne vravi) s tou vysuvnou prednou castou ( obidve za 10 euri, sice trochu potrhane, ale da si ocalunit )
tak som siel s kolegom a zobral som si od neho do zalohy zadny motorcek, motorcek na vicko nadrzi, tapacirum na zadne kufrove dver, dekel na poistkovu skrinku a este vypinac na ele.okna a to vsetko za 15 ecok. Super, vrela vdaka chlape
Vsetko som nahodil, este sme stihli aj porobit konektory na M zpatne zrkadla tak konecne si ich mozem nadstavovat z vnutra nie z vonku
Teraz vsetko fachci ako ma a som unaveny ako pes, tak ospravedlnte moj pravopis, alebo vynechane pismenka.
Zajtra pridam nejake fotky z opravy, neviem najst dnes kabel k mobilu