Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
ta strieborná je proste taká klasika super si to dal do kopy, ale ten pravý blatník dosť kričí, od začiatku mi to bije do očí a vzadu máš Mkový nárazník ???
...ale ten pravý blatník dosť kričí, od začiatku mi to bije do očí a vzadu máš Mkový nárazník ???
lavy predny blatnik je lakovany zadny naraznik mam zatial stale obycajny...priebezne zhanam daky eMkovy ale az tak na to netlacim aby som zan dal 200€
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
keďže mám dnes trochu okruhle narodky tak som ich "oslávil" fotením iSka je to asi jeden z poslednych setov...pomaly sa pripravujem na to ze auto pojde prec. Jednak je nevyuzite a druha vec je ze mi treba venovat pozornost Porsche...
takze fotky odomna, fotene digitalom takze trochu lepsia kvalita ako obvykle...ale stale amater
pre tych co nesleduju celu temu, kolesa su Borbet B 8,5x17" allround 205/40R17 allround
Prílohy
pekne auto dlho sa neohrialo tak vela zdaru z Porsche na tej 9 foto vyzera hrozne to kridlo ako sa my pacilo ale ked vidim z toho uhla to auto je to hrozne taky pultik na zraz kde si polozis napoj