... všetko o BMW ...
 Kym na sedadle spolujazdca sedela ona, bolo vsetko OK. Tak mi to nedalo a dal som sa do rozoberania sedadla aby som zistil co take moze na tej folii odist ked to funguje skoro ako obycajny spinac s rozdielom ze zatazou meni odpor.Vedu k nemu 2 kontakty - proste jednoducha vec.Jedine co tam moze byt problem je ze folia je prelomena a tym padom tam nie je kontakt. Demontoval som sedadlo a odcalunil sedak.Robotu mi este stazoval fakt ze sedadla mam vyhrievane a musel som davat pozor aby som neposkodil výhrevnu spiralu. Vybral som kontaktnu foliu a dal sa do merania.V priechodzom smere mala folia odpor 1,44 M ohma v opacnom nekonecno. Po zatlaceni niektoreho z kontaktov odpor rapidne klesol a pohyboval sa v rozmedzi cca 20 - 120 k ohm - zavisi od sily zatlacenia.Presiel som vsetky kontakty, foliju kadejak ohybal a kontakt mala stale.Ani pod lupou som nenasiel ziadnu prasklinu.Podla mna je OK.Premeral som aj vsetky kable ku jednotlivym konektorom a vyzera byt vsetko OK.Jedina vec ktora ma napada je len kabel ktory ostava po odpojeni sedadla v aute a vychadza spod koberca, neviem kam presne vedie, cize ten som zatial nemeral.A ked tak rozmyslam tiez sa mi nezda ten odpor.Ze by bola vadna ta dioda? Je fakt ze v priechodzom smere by mala mat niekolko ohmov nie mega...
 Kym na sedadle spolujazdca sedela ona, bolo vsetko OK. Tak mi to nedalo a dal som sa do rozoberania sedadla aby som zistil co take moze na tej folii odist ked to funguje skoro ako obycajny spinac s rozdielom ze zatazou meni odpor.Vedu k nemu 2 kontakty - proste jednoducha vec.Jedine co tam moze byt problem je ze folia je prelomena a tym padom tam nie je kontakt. Demontoval som sedadlo a odcalunil sedak.Robotu mi este stazoval fakt ze sedadla mam vyhrievane a musel som davat pozor aby som neposkodil výhrevnu spiralu. Vybral som kontaktnu foliu a dal sa do merania.V priechodzom smere mala folia odpor 1,44 M ohma v opacnom nekonecno. Po zatlaceni niektoreho z kontaktov odpor rapidne klesol a pohyboval sa v rozmedzi cca 20 - 120 k ohm - zavisi od sily zatlacenia.Presiel som vsetky kontakty, foliju kadejak ohybal a kontakt mala stale.Ani pod lupou som nenasiel ziadnu prasklinu.Podla mna je OK.Premeral som aj vsetky kable ku jednotlivym konektorom a vyzera byt vsetko OK.Jedina vec ktora ma napada je len kabel ktory ostava po odpojeni sedadla v aute a vychadza spod koberca, neviem kam presne vedie, cize ten som zatial nemeral.A ked tak rozmyslam tiez sa mi nezda ten odpor.Ze by bola vadna ta dioda? Je fakt ze v priechodzom smere by mala mat niekolko ohmov nie mega...  skusim to este pozriet a dam vediet ak bude nieco nove. A ak si nepomozem odrbem to tou schemou od vas.Aj ked mi nemusi pomoct ak je kabel prelomený pri koberci. Aj tak vdaka za rady. Som rad ze funguje takato stranka =)
  skusim to este pozriet a dam vediet ak bude nieco nove. A ak si nepomozem odrbem to tou schemou od vas.Aj ked mi nemusi pomoct ak je kabel prelomený pri koberci. Aj tak vdaka za rady. Som rad ze funguje takato stranka =)](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)