... všetko o BMW ...

.... vymazem chybu je ok a ked zapnem pas zasa vyskoci chyba
 .... vymazem chybu je ok a ked zapnem pas zasa vyskoci chyba  
Majo320 napísal:Mam otazocku. Aj napriek tomu ze som vybral spod sedadla tuto ciernu krabicku mi vcera pocas jazdy zhasla kontrolka airbagu.
Tak neviem ci je chyba v nej alebo v niecom inom dakujem za info
 Nechcem tu pisat OT ale pokial ste oklamali senzor ,ze tam sedi spolujazdec tak by ste mali mysliet aj na to ,ze zeny si davaju deti hlavickou ku palubovke tak aby na nich videli a zaistia to pasom co je signal pre airbag ,ze moze strielat a tu je ten dovod preco tam ten senzor dali ono uz par zivotov takto poslo .Airbag vytvori tlak o 1tony zvysok si domyslite.Ja viem,ze ste tu vacsina mlady a co tam po detoch .Nedalo mi tu nenapisat videl som co airbag dokaze clovek nikdy nevie ale hlavne pri predaj na to upozornite kupujuceho.Tak ci onak je to na vas .
  Nechcem tu pisat OT ale pokial ste oklamali senzor ,ze tam sedi spolujazdec tak by ste mali mysliet aj na to ,ze zeny si davaju deti hlavickou ku palubovke tak aby na nich videli a zaistia to pasom co je signal pre airbag ,ze moze strielat a tu je ten dovod preco tam ten senzor dali ono uz par zivotov takto poslo .Airbag vytvori tlak o 1tony zvysok si domyslite.Ja viem,ze ste tu vacsina mlady a co tam po detoch .Nedalo mi tu nenapisat videl som co airbag dokaze clovek nikdy nevie ale hlavne pri predaj na to upozornite kupujuceho.Tak ci onak je to na vas . este jedna otazocka na elektrikarov pokial viem ,ked sedi spolujazdec a neni priputany airbag nestreli to bude v tomto pripade stav, ked budete sami v aute otazka znie streli na vodicovej strane ?
 este jedna otazocka na elektrikarov pokial viem ,ked sedi spolujazdec a neni priputany airbag nestreli to bude v tomto pripade stav, ked budete sami v aute otazka znie streli na vodicovej strane ? 

TT-SIMIK napísal:Pokial viem tak na E46 s tým pasy nemaju nič, nemá ako detekovať či si zapnutý alebo nie(kontrolka na budíkoch ti iba ukáže aby si to urobil)...to je len na tebe či si ho dáš,alebo nie.....

.
 .