... všetko o BMW ...
rebuss napísal:nevie niekto aky je rozmer volantu na e60 ? ten klasicky . rozhodol som sa dat potah maria cavallo aj ked krajsie by bolo ho precalunit u nejakeho calunnika ale tym ze vela jazdim sa mi nechce vyhodit 80-100 eur za precalunenie kedze sa aj tak casom zoderie ide mi hlavne o to aby sa to lepsie drzalo :)
airbone napísal:Maria Cavallo?
ceeeeho? s kanadou????
mareko258 napísal:
precalunenie stoji 45 euro a si tam das taku kozu aku chces a veniec bude krasny hruby uplne iny pozitok z jazdy bude hruby ako Mpaket len treba zajst do Spisskeho Podhradia a pani ti ho spravi za hodku a padnes na zadok aku ma pracu a aky dostanes volant ti ho demontuju a namontuju....
marek 369 napísal:dáš aktuálne info o tom čaluníkovi??
bolo by to super
dík
m
Laco19 napísal:Odpovedam si sam, ano Sport je vyrazne hrubsi ako Msport. Takze novy volant bude Sport, len musim nieco urobit s krytom volantu ktory je iba v kombinacii s hlinikom - to sa mi nepaci (rovnako ako napodobeniny karbonu a dreva).
Laco19 napísal:Podla katalogu je pre 2007 LCI iny kryt pre volant Sport (je iba jedna moznost, cierno-strieborny) a iny kryt pre volant Msport (iba jeden, cierny s nalepkou). Airbag aj spinace su sice v obidvoch volantoch rovnake ale ci by ten spodny kryt z Msport pasoval na Sport volant to netusim a neviem to nikde najst. Je dost drahy na to, aby som ho kupil iba na skusku.
pedro299 napísal:Já som si kúpil ten čierny s nálepkou v bobostyling a stál ma 50e.som za to že su rovnake či je M sport alebo sport.A je aj jedno či Lci alebo pred Lci.