... všetko o BMW ...
Juraj37 napísal:nazdar chalani chcem sa spytať či by ste mi vedeli poradiť, mám bmw 530d e61 po výmene vzduchoveho filtra som naštartoval auto a za studena ked je auto naštartovane tak citiť take jemne-občas trochu viac - trasenie motora , je to citiť ked sedim v aute,a je videt ako trošku beha ručička otáčok hore dole,ale ked sa motor ohreje tak ide pekne , predtým mi vypisalo chybu na DPF filter pevnych častic,mohlo by to byt aj to , dakuje vopred za rady.
Juraj37 napísal:nazdar chalani chcem sa spytať či by ste mi vedeli poradiť, mám bmw 530d e61 po výmene vzduchoveho filtra som naštartoval auto a za studena ked je auto naštartovane tak citiť take jemne-občas trochu viac - trasenie motora , je to citiť ked sedim v aute,a je videt ako trošku beha ručička otáčok hore dole,ale ked sa motor ohreje tak ide pekne , predtým mi vypisalo chybu na DPF filter pevnych častic,mohlo by to byt aj to , dakuje vopred za rady.
Juraj37 napísal:hej 530d, manuál , 240 000km, ale predtym to nerobilo, až po výmene filtrou, vzduchovy filter bol strašne špinavy predošli majitel ho asi vobec ani nemenil , taky bordel som ešte nevidel, vstreky sa kupuju nove alebo sa daju nejako opraviť ??? čo to stoji ???.. a dpf mi vypisalo na počitači , iby som mu prehodil dátum mohlo by to byť aj to ???dakujem za odpovede
Juraj37 napísal:žiadna nalepka nebola tak mi odporučali dať castrol 5 W 30.+filtre
teplota motora je ustálena tak ako vždy aj bola
DPF už svietil na červeno - takže si myslim že by to chcelo vyčistiť.
a kolko prosim ta stoji repas vstrekov ???
Juraj37 napísal:a je lepšie ho dat vykuchať alebo najprv skusiť vyčistit ????
odlučovaci olejovy je ktory ??. menil som olejovy filter - vložku
Juraj37 napísal:ten palivovy je meneny tiež, aditivum by bolo ake naj ??? , ale asi pravde podobne by to mohlo byt to DPF , ty ho maš alebo si ho dal vykuchať ???
Juraj37 napísal:okej tak hento skusim,
nie klapky zo sania som nevyberal , a ani egr ventil nečistil