... všetko o BMW ...
eEDOo napísal:
ale uz mudrujes![]()
ta vlozka je nieco ako keby z keramiky s primesou nejakych vzacnych kovov (platina atd). tam sa nema co chytit.
Nakolko ma caka vymena pletenca, tak tiez rozmyslam, ze aj rovno precistim DPF. Planujeme to riadne prefuknut stalcenym vzduchom, potom preplachnut wapkou a na zaver ma napadlo, ze by som to vyskusal prepalit autogenom. Nastavit nejaky slabsi plamen nech to neprepali ten kovovy obal.
jajo napísal:Caute.
Tak filter začal svietiť aj mne. Rozmýšľam nad výmenou, ale 1800 EUR sa mi zdá už dosť. Volal som zatiaľ len do bavarie zilina a ešte do Zvolena neautor. Servisu a cena bola skoro rovnaká. Neviete, či to niekto cisti v Žiline ?vyhadzovať ho ale nechcem.
miso_525d napísal:hmm to mi moc neriesi situaciu, nejde o tych 200 eur, ide o to ze aj tak je to velka suma. nevie niekto ci sa to da zrepasovat ten DPF filter? diky za kazdu radu. ak to nepojde inak, dam ho vymenit, motor straca tah v otackach okolo 2000, slabo taha, to bude asi tym filtrom ze je upchaty.
baworo535d napísal:
neviem co je natom pravdy, ale fachman co sa mi stara o auto tak mi povedal ze do toho filtra idu niejake 3 snimace, (uz to daval inemu dole a precistoval) a ze teda nemozes ho len tak vyhodit... ci?
v PO pitaju za vycistenie 300E!!! sused ma tiez chemiu a zadarmo mi to tam načapuje a este:
ten fachman skusal naliat benzin do toho a podpalit to, nech to precisti ale nehorelo to lebo ze ten filter je niejak tak konstruovany do "systemu tenkych rurok" a tak dajak... nesom si na 100% isty lebo som to nevidel ale len pocul... ked bude mat uz sused volnu garaz tak urcite kuknem aj nato... a dam na 100%info..
donuzo napísal:
Smimace odpojit,nechat len lambdu,(vyklepat von),odprogramovat v riadacke a je pokoj,,(inak vala sa mi tu jeden pouzity 56tis.km napredaj
)
mareko258 napísal:na tvoj nazor som cakal uz davno Donuzo, a presne som vedel ze toto napises....tiez som toho nazoru...nech si dycha motor lepsie, ludia co maju DPF "off" tak vsetci si to len pochvaluju a ze aj auto ide lepsie ....
Vladdo01 napísal:uz ste nietko pracovali s tymto? :http://www.pro-tec-slovakia.sk/produkty,filter-pevnych-castic
ten kupel je celkom ucinny, vydel som to v akcii.
Ja cakam pokial dojazdim nadrz a nalejem cistic do paliva
Vladdo01 napísal:uz ste nietko pracovali s tymto? :http://www.pro-tec-slovakia.sk/produkty,filter-pevnych-castic
ten kupel je celkom ucinny, vydel som to v akcii.
Ja cakam pokial dojazdim nadrz a nalejem cistic do paliva