... všetko o BMW ...
rebuss napísal:najprv som chcel spravit AV vstup ale necham to na neskor, zatial som si objednal retrofit aux kabel za par korun len to vraj treba nakodovat aby sa v idrive zobrazila polozka aux.... nevedel by mi to niekto spravit diky :)
rebuss napísal:najprv som chcel spravit AV vstup ale necham to na neskor, zatial som si objednal retrofit aux kabel za par korun len to vraj treba nakodovat aby sa v idrive zobrazila polozka aux.... nevedel by mi to niekto spravit diky :)
rebuss napísal:cauko, nemam to este spravene lebo popravde som sa na to vykaslal a zabudol na to aj ked ten kabel mam doma uz asi pol roka, nejak mi to ani nechyba kedze si napalim na dvd skoro 1000 mp3 takze mam co pocuvat. na navi prof ti to urcite pojde kedze ja som kupoval ten kabel len kvoli tomu ze kamos si to spravil na e60 tiez 2004 a ma navi prof. len treba zohnat niekoho kto to s kodovanim vie. Ked pojdem po zime na diagnozu tak si to dam rovno aj nakodovat a potom dam vediet