... všetko o BMW ...
 pokial sa ti nova vrtula  resp. motor vrtule (M9) sprava ako ten stary, tak ten stary teoreticky v poraiadku
  pokial sa ti nova vrtula  resp. motor vrtule (M9) sprava ako ten stary, tak ten stary teoreticky v poraiadku  takze som teoreticky kupca na ten tvoj stary...
  takze som teoreticky kupca na ten tvoj stary...   samozrejme ak ho chces predat...
 samozrejme ak ho chces predat...Manas napísal:Vrtulu vonkajšiu na chladiči mám novú to je v poriadku, ale vrtulka čo je v klimatizačnej jednotke vo vnútri (malá ako býva v počítači na procesore ide v kuse a tá my robí galibu!). Keď vytiahnem poistku č.9 tak vtedy je všetko ok. S merákom som to myslel tak ,že som odpojil jeden pól na baterke a vložil som tam multimeter ktorý spravil obvod. Auto som zatvoril aj zámok kufru som zatvoril so šrobovákom aby pozhasínali všetky lampy a zamkol som ho. Po 1 minúte padne na kľudový odber 0,54 ampéra a ten zostane aj po hodine ,aj po 3 hodinách stále rovnaký. Ale ako náhle vyberiem poistku č.9 a zopakujem presne to isté tak po jednej minúte my padne kľudový odber na 0,08 ampéra a všteko je ok.

tak to je urcite tymto neni pocut vrtulku ale pomaly tociaci sa vetrak kurenia
  tak to je urcite tymto neni pocut vrtulku ale pomaly tociaci sa vetrak kurenia 

Manas napísal:Skúsim čo si my poradil samozrejme za chvíľku som pritom a už aj montujem. Doteraz sa to chovalo takto: "Vrtulku tam neni počut len keď vyberiem Klimatizačnú jednotku von s prístrojovky a otočím ju zo zadnej strany tak je vidieť ako sa my točí vnútri ventilátorček ktorý ak vytiahnem poistku zastaví ak ju zasuniem tak sa hneď rozbehne."

TT-SIMIK napísal:vyber climatronic, zamkni auto s klučom a sed na sedačke a pozoruj či sa prestane krutiť,alebo nie.......ale to len tolko k tej vrtulke....

TT-SIMIK napísal:to znamená,že ked si vymenil ježka,tak to prestala vrtiet ta vrtulka,,,????????