... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
wolodo napísal:Zdravim,
pri miernom stlaceni spojky mi auto vydava zvlastny rapotavy zvuk. Deje sa to len na neutrale a len v hornej polohe spojky. Ked ju zatlacim dalej, tak uz je ticho. Niektori ludia ma strasili, ze by to mohol byt zotrvacnik ale rozbiehanie aj brzdenie motorom je plynule, ziadne sekanie ani otrasy. Jedna sa o auto BMW 318d z roku 2007, 90kW motor, teda ak sa nemylim, je to ta starsia varianta. Prikladam odkaz na video, ktore som dnes nahral.
wolodo napísal:Zdravim,
pri miernom stlaceni spojky mi auto vydava zvlastny rapotavy zvuk. Deje sa to len na neutrale a len v hornej polohe spojky. Ked ju zatlacim dalej, tak uz je ticho. Niektori ludia ma strasili, ze by to mohol byt zotrvacnik ale rozbiehanie aj brzdenie motorom je plynule, ziadne sekanie ani otrasy. Jedna sa o auto BMW 318d z roku 2007, 90kW motor, teda ak sa nemylim, je to ta starsia varianta. Prikladam odkaz na video, ktore som dnes nahral.
wolodo napísal:No takze auto je doma zo servisu. Kto ma podobne problemy, nech si prichysta priblizne 1000€. Mimochodom teraz to na jazde velmi citit. Spojka ide lahsie, auto menej vibruje, nevydava ziadne pazvuky a aj radiaca paka ide lahsie. Je to velky a citelny rozdiel oproti tomu, ked to bolo pokazene.
wolodo napísal:No dal som za to cca 900€ aj s robotu, este mi aj zhavice vymenili (samozrejme tie uz som mal kupene davnejsie). Suciastky boli vraj original, co davaju do novych BMW. Tiez mi to prislo celkom "lacne", az podozrivo, ale zas servis, kde som to daval ma celkom dobre meno, tak hadam v ich vlastnom zaujme neodrbavaju...