... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
eniac napísal:Veď toto...Celkom by ma zaujímal názor skúseného servisáka. Pretože mne veľmi takéto riešenia v BMW neodporúčali. Otázkou je či, práve nechceli aby som kúpil diel od nich za plnú cenu ...
unknown napísal:Mne sa trasie celé auto ako drozdia riť a to stále (neutrál, rýchlosť). Radiaca páka behá sem a tam a pedál spojky až nepríjemne brní. Koncovka výfuku sa dosť trasie, motor na voľnobehu ide vyletieť a to nehovorím o pazvukoch pri manipulácii so spojkovým pedálom. Keď chcem cúvať tak ma pomaly vyhodí zo sedadla ako sa celé auto rozvibruje. Katastrofa. Hotová Avia...ked ste mali zotrvak na odchode vibrovalo vam auto na neutrali? lebo mne hej, ( teda okrem toho, ze to dost rachotalo) po vymene sa to zlepsilo ale take vibracie na volante a sedadle tam stale citim ( viem je to diesel :) ) nebolo by dobre vymenit aj silenty na motore ? ja som povodne chcel aby mi ich vymenili ale povedali mi ze su OK, tak ich nemenili![]()
eniac napísal:Ten zotrvák musí byť už riadne vybitý. Takéto trasenie si už mal riešiť už omnoho skôr. Mne to začalo postupne a hneď som to dal vymeniť všetko. Odvtedy nič nehrkoce. Daj si to do poriadku čo najskôr aby si si nezarobil ešte na väčšiu škodu.