... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

drumx napísal:Fuh, neprijemny zvuk.Neviem co to je ale ja ked niekedy nastartujem a auto si prida otacky tak mi to takto isto zaklepoce ale inak nic.
hmmm nechcem byt zly ale aj mne to tak zacalo..... ze iba pri stratovani... casom ked som vytacal motor a preradil(stlacil spojku) a ked klesly otacky tak to tak klepalo a teraz to klepe stale.... 
Sk1r3x napísal:svojim spôsobom rovnako hrká uvolnená reťaz na bicykli pri poskočení o rám . Je to taký kovový dutý tlmený zvuk , aspoň to počuť tak z videa . Alebo zvuk pripomínajúci parnú lokomotívu , ako keby niekde prestreloval vysoký tlak alebo niečo prefukovalo na prázdno
presne takedo daco si myslim aj ja lebo som menil motor a aj tak to klepe.... A neska ked som siel a ked nemam este teply motor tak to skoro vobec neklepoce. A neveim ci to moze mat daco spolocne ale ked chitim hlavnu hadicu tu hore co ide do chladica tak je celkom dost tvrda... resp.: tlakujem mi chladiaci system... a tlakuje aj po vymene motora tlakoval po vymene tesnenia pod hlavou a aj hlava bola na kontrole a bola dobra a aj tak to tlakuje.... takze ja osobne si tiez myslim zeby to mohol byt daaky podlakovy ventil...len teraz potrebujem vediet ako zistim ze kde je....
diagnostika by mi mohla pomoct lebo nie????

majdo-dk napísal:
hmmm nechcem byt zly ale aj mne to tak zacalo..... ze iba pri stratovani... casom ked som vytacal motor a preradil(stlacil spojku) a ked klesly otacky tak to tak klepalo a teraz to klepe stale....