Ak to mas uz takto zober latkove kotuce... nie filcove a na jeden nanes po troche hnedej pasty a vyhlad vsetky ryhy... na druhy potom daj modru alebo bielu pastu pripadne ruzovu a lestis do zrkadla.... take disky ako mas ty je radost lestit kedze mas rovne celne plochy... ked budes robit s vrtackou tak bacha na hlavicu lebo ked to pri otackas opres o disk tak ho skrabnes... pastu nanasaj po velmi malych castiach lebo sa ti zacne na diskoch palit a blbo ide dole... po tom celom by si mal mat zrkadlo... mozes ich dat nalakovat ale lesk bude o cca 10 az 20 % horsi... dalej vyelestene disky sa v zime nepouzivaju ak nie su nalakovane lebo sol ti narobi paseku... v podstate pasta sluzi ako ochrana... bacha mna umyvanie diskov lebo niektore pripravky maju v sebe hydroxidy a rozpustadla prip. Vosky a to ti necha zlte mapy jak svina a mozea zacat nanovo... cize ak chemia musi byt priamo urcenea pre lestene disky... ani sa nepokusaj lakovat disky doma ak si ich vylestil lebo pasta na lestenie ti ten lak zabije... ak budes lestit latkovym kotucom (pozor su rozne... kaliko, molino atd) tak si vyber radsej vacsi priemer kedze standard vrtacka ma cca 2500 otacok a garantujem ti ze po 2 -3 hodinach by si ju spalil takze vacsi kotuc... apropo pre ostatnych lesticov smirgle su ok na zaciatok fajn ale lestit do vysokeho lesku sa da aj jednoduchsie.... totizto pasty na lestenie su dost zrnite cize ich nie je ani treba... ide o to skusit to a hladat riesenia... pokec o tom je na
http://www.tuningforum.cz tema lestenie hlinika... a tam su fakt machri v tomto.... obchody na vecicky ...
http://www.micronplus.cz, www. chromtechnik.cz atd... ja sa chystam aj naine hlinikove veci kedze nie je to take tazke a hlavne vyzera to brutalne... inak lestenie stoji od min. 300 eur takze myslim ze investicia za cca 50 eur a trocha sikovnosti setri par euri do vrecka

(po prvom disku zistis ze smrgle su krizova cesta, po druhom zacnes hladat a aj najdes lahsie a jednoduchsie sposoby ako smirgle...) fotka co som pridal su moje kola a ten lesk je cca 70 - 80% toho co sa da dosiahnut... a to som vo finale nesiel rucne ale vrtackou... cize bez smirglov ktore skrabu aj pri 2000ke to ide o tie zvysne %ta lepsie...