... všetko o BMW ...

. Pred cca. 2 rokmi som si kupil auto mojich snov a doteraz mam z neho velku radost. No treba si uvedomit, ze e46 je uz pomerne stare auto, ktore zvykne jazdit velke porcie kilometrov (zvycajne). Po kupe mojho som zacal tieto porcie kilometrov pocitovat a tak som zacal menit postupne opotrebene veci. Niektore mozno aj predcasne, ale kedze som trochu "trafeny" a auto chcem mat v 101% stave, tak to zacalo liezt do penazi. Servis auta ma bavi, starat sa o neho ma bavi, ale holt peniaze si to pyta
 . Pred cca. 2 rokmi som si kupil auto mojich snov a doteraz mam z neho velku radost. No treba si uvedomit, ze e46 je uz pomerne stare auto, ktore zvykne jazdit velke porcie kilometrov (zvycajne). Po kupe mojho som zacal tieto porcie kilometrov pocitovat a tak som zacal menit postupne opotrebene veci. Niektore mozno aj predcasne, ale kedze som trochu "trafeny" a auto chcem mat v 101% stave, tak to zacalo liezt do penazi. Servis auta ma bavi, starat sa o neho ma bavi, ale holt peniaze si to pyta  .
 . .
 . . To nie je racionalny zaver
 . To nie je racionalny zaver  .
 . .. To že bmw ma drahy servis vačšinou ajt ak hovoria tí čo ho v živote nemali.
.. To že bmw ma drahy servis vačšinou ajt ak hovoria tí čo ho v živote nemali. 

A za tretie 90% baworakov do 3000€ je inak zhumplovanych ako Octaviek ci Golfov do rovnakej ceny nakolko od baworaka kazdy caka neviem co a tak sa k nim sprava, Octavku si kupi len kkt na racing ze jo.
 A za tretie 90% baworakov do 3000€ je inak zhumplovanych ako Octaviek ci Golfov do rovnakej ceny nakolko od baworaka kazdy caka neviem co a tak sa k nim sprava, Octavku si kupi len kkt na racing ze jo.
Milosss napísal:...[
 ))
)) 
  a nove meyle ci take selijake stoja uz od 40eur kotuc 40eur sada platniciek
 a nove meyle ci take selijake stoja uz od 40eur kotuc 40eur sada platniciekInscene napísal:inak mam pocit ze tu na klube maju 330i e46 iba studenti :)))
ze :)
alebo podaktori studenti maju m3))
ako k veci:
r6 benzin ma rovnaku spotrebu nezalezi od objemu zalezi ako s tym jazdis..ale rataj tych 15eur /100km ked jazdis kludne
podvozkove veci niesu drahe nejake priklady : bilstein b8 cca 600
silenty predne powerflex 60
tycky riadenia cca 80 obe
tycky stabika 40 obe
ulozenia 20 kus
atd atd.
motoricky sa na 330i toho vela nekazi . brzdy su velke vydrzia dlhoa nove meyle ci take selijake stoja uz od 40eur kotuc 40eur sada platniciek
takze toho by som sa nebal.
ak niesi narocny ze potrebujes mat tip top veci na aute a menis setko co pride na um tak nepotrebujes v tom aute utapat peniaze.
olej si vymenis sam cca 70eur olej (mobil 1 5w50) aj filtrom diferak olej 30eur prevodovka olej 30eur ale to nemenis casto
takze by som to nevidel tak katastrofalne.
za tych 7tis ale peknu 330i nekupis ..tak skor 325i ak by si chcel .do mesta ideal .
tolko moja rada studenta co ma 330i:)