Nedeľa, 24. Apríla 2011, 21:54
Poviem vám to takto páni, aby sme to uzavreli.
Zapojte predstavivosť:
Máte skoro 18 rokov, vodičák si akurát robíte.
Príde za vami matka, že sa ide kupovať auto do 7000€ a jej je to jedno aké, hlavne nech to nieje niečo mega veľké a nech to veľa nežere.
Jazdí sa 85% mesto, 10 000 - 15 000 km ročne. Malé mesto LV, samé štartovanie vypínanie.
A VY MÁTE JEDEN VEĽKÝ SEN! A TÝM SNOM JE BMW!
Hľadáte pátrate, už ste pozreli VW, Seat, HONDA, BMW proste všetko, vŕta vám hlavou 1,8T 20v, potom 1,6 VTi, zrazu 330i, potom 330d.
Internetové autobazári vám pomaly banujú IP adresu, lebo toľko hodín trávite hľadaním na ich stránkach.
Máte strašne radi rýchlosť, zrýchlenie, pocit tlačenia do sedačky, máte radi športové jazdy. Zrazy by neboli na zahodenie, možno nejaký kopec zo srandy si vybehnúť (oficálne) proste skúsiť, zdokonalovať sa vo vodičských schopnostiach. A pocit, toho, že keď vás predbieha nejaká HTP na plný plyn, tak sa pousmiať "po pod fúz" a povedať si, choď, ajtak ja len tan plyn hladkám a keby chcem sfúknem ťa s cesty ako nič.
Nie som arogantý vodič, ani nič iné, ale proste toto bolo zo srdca, nemyslite si, že sa chcem zabiť a to bôž zabiť niekoho iného, ale takto to cítim, toto čakám od auta a je ťažké vybrať auto, ktoré by vyhovovalo aj vám aj vašej matke. Ale moja matka je taká zlatá, že sa mi bude chcieť maximálne prispôsobiť a bude nastupovať aj do nízkeho 2-dverového kupé a vystupovať za pomoci okoloidúcich.
Ale zas nechcem auto, do ktorého budem tankovať celú výplatu a uznajte aj vy, že pre študenta max. s letnou brigádou to bude ťažký oriešok uživiť aj 1,4 TDi pri dnešných cenách. Žiaľ nenarodil som sa v rodine, ktorá by bola obklopená majetkom a vlastnila jednu Čerpaciu stanicu. Nuž moje mínus.
Takže uzavrime to, som tu správne na tomto fóre, existuje auto, ktoré spĺňa tieto požiadavky?
Ďakujem vám pekne.
EX-PRÍBEH =
BMW 330ci SMG II. 2005ex BMW M3 e46 coupe/manual
BMW M2 F87 competition
BMW M3 G80 competition
BMW M3 E92 coupe/manual