tá rozpera má byť naopak nie? Prečo je tam ale bezvanos motor tak to nvm, pravdepodobne bol menený. Ale inak vyzerá autíčko velice fajn za tie prachy by som išiel pozrieť.
95ka to neni tak ci onak... Motor nemusel byt meneny moze to byt 91 92 - sice pise ze 2x abg ale ta palubovka ma zakryvenie ako keby to bola bez spolujazdcoveho bagu - no to uz neodfotil.... Tento typ volantov sa daval az od 96.97 roku a kolesa su z e39ky ne ? Tak ale ak je to 22 rocne auto kto by od neho cakal ze to nebyte skadacka
No ale zase má to bočné smerovky v blatníkoch(tiež môžu byť vymenené) kt. sa dávali až od 93 hore a vtedy už bol aj vanos. V každom prípade ísť pozrieť, previezť sa a pýtať sa majiteľa, mal by vedieť viac
no neviem kde zobral dva airbagy kastlik sa mu otvara takym starsim zatlacenim ako tie poface \ a medzi face a predface palubovky a aj te mriezky na vzduch su ine cele sa naklapaju cize ako bolo spomenute je to tak max 93 tak potom by motor mal byt ok a nie meneny ..
Caute.tak bol som pozriet. a uz ju mam aj doma :) na fotkach vypada dobre ale v skutocnosti este lepsie :) po ceste som bol pozriet este jednu 325ku a to bola v hroznom stave.motor cely od oleja vsetko spinave,rozbite.http://autobazar.autovia.sk/bmw-rad-3-3 ... -m5-894910 tu je odkaz keby niekto nahodou chcel ist pozriet.aby nesiel zbytocne.Ale naspat k tej mojej :) interier velmi zachovaly.motor zatial bez problemov. co sa tyka spotreby tak cestu z ba do ziliny som urobil za 8l/100km. no v meste..1-2-3 plnka tak rucicka sa skoro pretocila :) ale ide to ako sialene..a ten zvuk