... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
balino napísal:asi zalezi aku sadu mas HID hovorim ze to dvom ludom odislo no...
Mimo napísal::-k hmm takže tie meniče od AE máte vnútri vo svetlách? prilepené?
LuCKy napísal:EE, len vložené ich tam mám, hýbať sa moc kde nemajú, takže pohoda...
LuCKy
Mimo napísal::D ok, budem aj ja montovať ai tento víkend šak uvidíme teda
balino napísal:ja ich mam prilepene bo ked sa hybu sa zlomi kabel...pekne obojstranna paska a ostenu svetla prilepit...
sa spytaj igora...sme to skusali a tri krabicky sme odpalili...viem ze si velky elektrotechnik ale prax je praxstaci len ze ked vedie te kable inak ako ty a uz je to ine a moze sa vela veci stat...
LuCKy napísal:Ideš lepiť na vnútorné sklíčko, či zavesiť? Ja som ich tam lepil ale nie na sklíčko, to som dal preč (mám H1). Pekne tam pasli do tých otvorov po klíčkach.![]()
LuCKy
Mimo napísal:no, ja mám H7ky. dúfam,že tam budú pasovať tak ako mám teraz tieto /bez lepenia/ sklíčko nechávam a meniče asi tiež prilepím vo vnútri
balino napísal:lucky to akoze oni davaju aby si to nalepil ten kruzok na sklicko?a este z vnutornej strany?ze sklicko vobec nevyberas?
balino napísal:mimo lucky to mysli ako ty ze pod sklicko njeze ho dal cele prec a uz tam nenijj teoria je zradna
mam 3 nahradne mozem skusat teoriu v praxi
Mimo napísal:vidíííš BALI! dobre som to pochopil