Štvrtok, 31. Januára 2013, 12:32
Chalani nechcem vam to tu zasierat,este som na ringu nebol a chcel by so sa nieco opytat:
1. kuknem kedy su volne jazdy, potom zavolam aby som vedel kedy bude poucenie a zapisem sa tam.
2. Pridem na ring a tam sa niekoho opytam kam mam ist na to poucenie, tam urobim test.
3. treba mi prilbu pre mna aj spolujazdca, alebo si ju poziciam za 10euri a kupim kuklu za 2euri.
4. predpokladam ze na pouceni mi vysvetlia kde sa mam postavit s autom a kde mam cakat kym ma pustia na trat, teda kazdu pol hodinu tam pustaju.
5. teraz ked ma pustia na trat celych 30 minut musim byt na trati resp. predpokladam ze mozem odist skor ale uz sa nemozem vratit, mozem ist do "boxov" v priebehu tej pol hodiny napr. vymenit spolujazdca?
6. spravanie na trati mi vysvetlia na tom pouceni, ale chcem vediet od vas ako jazdit aby som neupiekol auto? resp. aby som si nieco hned na prvy krat neodkuril? ci ked je v dobrom stave tak vydrzi pol hodiny nakladaciek ako nic? je mi jasne ze pokial je nieco nacate tak to moze odist hocikedy.
7. kolko ludi je naraz na trati? ci to nie je nejake prehustene tam, aby som niekomu nezrusil auto nahodou......
Dakujem