... všetko o BMW ...

..
 .. 

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) a poviem ti presne
  a poviem ti presne 
											 sa vyrabali az v 80tych rokoch ale v papieroch to ma 78 rok, boh vie jak robli vsetky tie prekladky vtedy
 sa vyrabali az v 80tych rokoch ale v papieroch to ma 78 rok, boh vie jak robli vsetky tie prekladky vtedy  tak ci tak je to ta uplne prva generacia bmw e28 1.8 66kw, posilovac to asi nema lebo tam nieje ani servo neviem teda ci sa to v tych rokoch riesilo servom alebo cim fakt neviem no viem ze aj ked to posilovac riadenia ma tak nefunguje
 tak ci tak je to ta uplne prva generacia bmw e28 1.8 66kw, posilovac to asi nema lebo tam nieje ani servo neviem teda ci sa to v tych rokoch riesilo servom alebo cim fakt neviem no viem ze aj ked to posilovac riadenia ma tak nefunguje   foto prikladam
 foto prikladam  

na druhu stranu mam este filetu 1.3, a tam je to bolest, pri parkovani, pri zatacani, a tiez som mal faveca, a tam siel lahko, pricom naprava aj riadenie je zhodne s tou feldou
 na druhu stranu mam este filetu 1.3, a tam je to bolest, pri parkovani, pri zatacani, a tiez som mal faveca, a tam siel lahko, pricom naprava aj riadenie je zhodne s tou feldou   

ale na riadeni nic neni, to ze rok bude asi iny viem lebo vtedy sa robili vseliake tie preklady a tam sa pomylili, mame este jednu triciatku kde je v tp napisany rok 80 nieco cize tak, no ja musim skusit urobit tu napravu lebo to je tiez dobre opotrebovane a uvidime
 ale na riadeni nic neni, to ze rok bude asi iny viem lebo vtedy sa robili vseliake tie preklady a tam sa pomylili, mame este jednu triciatku kde je v tp napisany rok 80 nieco cize tak, no ja musim skusit urobit tu napravu lebo to je tiez dobre opotrebovane a uvidime