... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) a terza si kladiem otazku ci mam kupit novy komplet stelovak podvozok alebo len predne tlmice alebo skusit zohnat taky isty tlmic jak mam (neviem ci sa to po 1 vobec predava) som v dost blbej financnej situacii ale zase je mi luto vyhadzovat peniaze za napr. pouzity ked aj tak viem ze hned jak peniaze budu pojde stelovak ... co by ste spravili vy ?
 a terza si kladiem otazku ci mam kupit novy komplet stelovak podvozok alebo len predne tlmice alebo skusit zohnat taky isty tlmic jak mam (neviem ci sa to po 1 vobec predava) som v dost blbej financnej situacii ale zase je mi luto vyhadzovat peniaze za napr. pouzity ked aj tak viem ze hned jak peniaze budu pojde stelovak ... co by ste spravili vy ? 

a furt plna učinnosť su lacne ale dobre.... a jak tu bolo aj v teme jednej že nač si kupovať napríklad monroe ked sa odjebu za taky isty čas jak tie lacnejsie na našich cestách a presne tak jeden tlmič nekupuj nikdy to jak keby si jeden stabilizator vymenil
 a furt plna učinnosť su lacne ale dobre.... a jak tu bolo aj v teme jednej že nač si kupovať napríklad monroe ked sa odjebu za taky isty čas jak tie lacnejsie na našich cestách a presne tak jeden tlmič nekupuj nikdy to jak keby si jeden stabilizator vymenil 
											 ... no uz som zohnal od Belowzera stelovak co mal na aute zatial gratis ked budem mat prachy tak mu ho zaplatim je tiez pouzity ale myslim si ze najviac toho maj aj tak pred sebou ... zatial mam len predok ale ked dorobi tricku tak mi da aj zadok lebo ten ma nahodeny zatial na nej
 ... no uz som zohnal od Belowzera stelovak co mal na aute zatial gratis ked budem mat prachy tak mu ho zaplatim je tiez pouzity ale myslim si ze najviac toho maj aj tak pred sebou ... zatial mam len predok ale ked dorobi tricku tak mi da aj zadok lebo ten ma nahodeny zatial na nej Ja lenze mi je to zbytocne a sa mi to vala kade tade
  Ja lenze mi je to zbytocne a sa mi to vala kade tade